Quantum-Allergy

Zelf aan de slag, minder klachten

Vul je emailadres in voor
de gratis nieuwsbrief!

Wat is Quantum-Allergy?

Quantum-Allergy is een methode om het lichaam in optimale balans te brengen. Ieder orgaan en iedere cel heeft zijn eigen unieke trilling ook wel eigenfrequentie genoemd, meetbaar in o.a. Hertz. De uitwisseling van informatie tussen het orgaan en de omgeving, tussen de organen en alle lichaamssystemen onderling, de voeding die we ons lichaam aanbieden, bepaalt onder andere hoe het lichaam functioneert en of er wel of geen klachten zijn op fysiek en emotioneel gebied

Quantum-Allergy kan door een ieder die Quantum-Touch® geleerd heeft zelf toegepast worden voor diverse klachten. Quantum-Allergy vereist zelfwerkzaamheid: hoe intensiever je hiermee aan de slag gaat, des te groter de kans dat er snel verbetering optreedt. Deze techniek kun je gebruiken naast reguliere behandel- en onderzoeksmethodes en medicatie.

Wij adviseren je eerst je arts of specialist te bezoeken voor je een Quantum- Allergy behandeling ondergaat. Indien je medicatie gebruikt moet je duidelijk met je arts overleggen hoe je hierin begeleid kan worden.

Om het lichaam in optimale balans te brengen, is een veranderd voedings-, bewegings- en gedragspatroon vaak van belang. Indien het lichaam optimaal in trilling is, is dit daarna ook eenvoudiger als nieuwe leefstijl vol te houden.

Beschrijving workshop ...
Quantum-Allergy boek en ebook

Hoe werkt Quantum-Allergy?

Met balans- en ademhalingstechnieken, visualisaties en lichte aanraking wordt het lichaam als het ware "gereset"; Je leert je lichaam om normaal te reageren op datgene wat als verstoring wordt gezien. Je leert het immuunsysteem om te werken zoals het hoort te werken en je helpt de zelfgenezingskracht van het lichaam te versterken en te versnellen.

Voor ernstige verstoringen, allergieën, anafylactische reacties en persoonlijke behandelingen kun je terecht in onze individuele praktijken waar je optimaal begeleid kan worden in zelfwerkzaamheid.

Ontstaan Quantum-Allergy

Iedere aandoening heeft zijn eigen trilling, frequentie. Door uit te zoeken, via een energetische bodyscan of via verschillende vormen van spiertesten die je bij jezelf of andere kunt gebruiken, welke frequenties in je voeding, je omgeving of in je eigen lichaam jouw balans verstoren, kun je inzicht krijgen in de reacties en klachten van je lichaam.

Quantum-Allergy® is gebaseerd op alle kennis die wij in de afgelopen tientallen jaren hebben verzameld door de behandelingen die wij zelf hebben ondergaan om onze klachten te verminderen, de vele technieken die wij hebben geleerd en de goede ervaringen die wij in onze praktijken hebben op gedaan bij succesvolle behandelingen van vele cliënten.

Inspiratiebronnen

 • Kinesiologie: spiertesten, educatieve model
 • Allergie methodes: allergie, eliminatie, intentie
 • Consultancy: kennis overdragen, jezelf overbodig maken
 • Verandermanagement: conflicthantering, zelfmanagement
 • Quantum-Touch: trilling, healer, ademhaling, bewustzijn
 • Healing methodes: bewustzijn, informatie en licht
 • Energetische scan: eigenfrequentie, trillingspatronen
 • HBO medische basis: medische kennis
Jasper, Koda en Jeff Quantum-Touch

Verhalen

Muggenbulten

Ik ging een weekend weg met mijn ouders en de volgende morgen wordt mijn dochter wakker met een aantal muggenbulten. Ze had erg last van de jeuk. Van alles geprobeerd, zalven, reiki, kruisje inzetten, niets hielp. Later die dag wordt ze nog een keer gestoken, waarschijnlijk door een ander dier.


De bulten werden al groter en het leek wel een allergische reactie. Toen ging er een lampje branden. Daar kan ik wat mee. Ik heb haar een bult vast laten houden en heb haar toen behandeld. Daarna de beet door iets anders. Ze was meteen van de jeuk af, ongelooflijk. Later speelde de beet van overdag nog een keer op, dus opnieuw behandeld en ze heeft er geen last meer van gehad. Zo supergaaf. Ik ben echt heel blij met Quantum Allergy.

Groetjes, Nancy

Het is weer toveren

Je raadt het waarschijnlijk al: De baby heeft geen eczeem meer. Ik heb behandeld tegen de medicatie, ei, ei en organen, water en haar voeding. Het mooie was dat de baby telkens begon te lachen als ik de spiertest deed. Ouders waren vol ongeloof maar zien en voelen nu weer de mooie zachte babywangen.
Groetjes, Jasmijn

Alles behandelen

Het voelt goed. Vooral bij buisje 2 en 5 merkte ik het goed toen het lichaam zichzelf aan het herstellen was binnen een dag. Ik voel dan bepaalde (t)rillingen in het lichaam zoals ik dat ook van Quantum-Touch herken. Bij elk buisje krijg ik tot enkele dagen erna rugpijn en voel ik mijn spieren. Ik neem niet iedere dag een buisje maar doe het op gevoel als de verschijnselen van de behandeling weg zijn en ik het dieet aankan.

Soms heb ik het gevoel dat het al wat beter voelt. Omdat ik zoveel allergieen meegenomen heb (tja, gevoelig persoon) en daardoor ontstane klachten is het niet zo dat ik me direct stukken beter voel. Volgens mij heb ik elk buisje ook echt nodig.

Net zoals ik bij Quantum-Touch wist dat het goed was heb ik dat hierbij ook. Met Quantum-Touch heb ik al zoveel kunnen doen, soms wat te weinig voor mezelf misschien. Voor mezelf allergisch?

Net voor de cursus trok ik steeds de orakelkaart met daarop: Je hebt het gevonden. Nou, na een half leven met ernstige klachten is dat toch fijn!!! Met Quantum-Touch was ik al op weg en de Quantum-Allergy past daar goed bij, daar ligt de basis van mijn klachten. Ik heb het volste vertrouwen dat ik het ook echt gevonden heb na een hele lange zoektocht. Een kwestie van tijd dat ik weer meer mens ben.

Ik hou jullie op de hoogte en nogmaals bedankt voor de leerzame workshop. Het was allemaal heel duidelijk en met enthousiame overgebracht. Angela.

Moe van water

Ik heb mezelf behandeld voor water hoor, dat was dus toch nodig, ongelooflijk!. Niet zo'n leuke dag was dat. Moe moe moe moe, klopt wel want ik ben altijd wel erg moe, niet zo gek als je per dag 3 liter water wegwerkt terwijl het niet goed aankomt. Ik heb de volgende dag ook ontzettend dorst gehad. Wel andere sap gedronken hoor, maar toch.... daar kreeg ik weer maagzuur van. Blij dat ik nu weer water kan drinken. De hoeveelheid die ik nu drink is wel minder dan hiervoor, nu zit ik op een gezonde 1,5-2 liter. Linda Groot

Schoonmoeder

Ik was toch als demonstratie behandeld voor mijn allergie voor mijn schoonmoeder? Mijn man vertelde me dat zijn moeder heel positief over mij had gesproken (zaterdags toen hij bij haar was) en dat was hem opgevallen want dat deed ze anders nooit. Die heeft in ieder geval gewerkt!!!! Thanks!!

Pepermuntje

Tijdens de QT Basis Workshop begon een cursiste ineens enorm te snotteren. Ze vertelde me dat ze erg allergisch was voor katten en pollen...maar die waren er helemaal niet op deze regenachtige dag zonder katten in de buurt...Ik vroeg haar wat ze net gegeten had. Ze zei: "Een pepermuntje, en ik eet eigenlijk al heel lang helemaal geen suiker meer". Ik deed een spiertest terwijl ze een pepermuntje vasthield en ja hoor, dat was de boosdoener! Direct een QA behandeling gegeven en na 5 minuten was er geen gesnotter meer te horen!

Diverse

Inmiddels een aantal allergieen verholpen wat echt heel leuk blijft. Een kind wat nu weer chocola kan eten. Een aantal voor hooikoorts behandeld, dat resultaat moeten we nog ff afwachten, maar zien we vanzelf. Ze reageren nu wel sterk op de test dus ben er eigenlijk niet zo bang voor. En verder blijft de "gewone quantum touch ook nog steeds erg leuk. En dieren behandelen, dat is helemaal mijn ding, geweldig gewoon.

Zeeziek

Ik heb de dag varen op het water goed doorstaan. Ik voelde me wel af en toe nog wiebelig, maar door op tijd wat te eten ging het goed. Ik heb een leuke dag gehad.

Meer verhalen ...

Zelf leren

Door de grote praktijkervaring en het onderzoekswerk wat Linda en Yolande verrichten zijn ze tot de conclusie gekomen dat het uitermate doeltreffend is als een ieder leert om zichzelf te behandelen op de meest effectieve wijze. Voor complexere problemen kunnen ervaren therapeuten geraadpleegd worden.

Beschrijving workshop ...Reacties ...
Claudia test Nancy

Wat leer je?

Principes
Principes, zoals bewustzijn, zelfgenezing, zelfverantwoordelijkheid en zelfwerkzaamheid.
Intake
Intake, waarin je zicht krijgt op klachten, balans en mogelijke verstoringen.
Balanceren
Balanceren van het lichaam met Quantum-Touch.
Testen
Testen waar de balans door verstoord wordt door middel van vragen en diverse testen.
Resetten
Resetten van verstoringen met een combinatie van
ademhaling, bewustzijnstechnieken en lichte aanraking.

Integreren
Integreren van allerlei methodes om sneller aan de verandering door het resetten te wennen. Hierin speelt Quantum-Touch voor ons een belangrijke rol.
Transformeren
Transformeren van verstorende patronen. Na het resetten is het veranderen van het leefpatroon gemakkelijker. Door de veranderingen toe te passen kan iemand ervaren wat het effect is en hoe de klachten verminderen.
Afronding
Bij de afronding kijk je naar veranderingen in klachten en balans. Als behandelaar leer je je cliënt leefstijladviezen mee te geven.

Wat is een verstoring?

Een ongewone gevoeligheid voor 1 of meerdere stoffen, die onschuldig of zelfs nuttig zijn voor de meeste mensen. Een onbalans tussen een persoon en een stof.

Een verstoring kan leiden tot een onprettige, fysieke, chemische of psychologische reactie. We gebruiken in deze uitleg het begrip verstoring, omdat het verder gaat dan allergie, overgevoeligheid en intolerantie. Een allergie is de vorm van deze drie die regulier "te bewijzen" is door bloedonderzoek en huidtesten, de andere vormen worden vaak zelf door de mens herkent maar worden niet altijd regulier onderkend.

Hoe ontstaan verstoringen?

Er zijn veel oorzaken waardoor iemand uit balans kan raken door verstoringen zoals:

 • Het in contact zijn (geweest) met gifstoffen: ongezonde voeding, bacteriën, schimmels, virussen, kwik, straling, MSG
 • Een tekort of een slechte opname van vitamines/mineralen
 • Als gevolg van ongeluk, operatie, zwangerschap, val of stoot.
 • Door emotionele trauma's
 • Door erfelijke belasting

Soorten verstoringen

Denk aan ingenomen stoffen (eten, drinken, geneesmiddelen), geïnhaleerde stoffen, contactstoffen, geïnjecteerde stoffen (vaccinaties, insecten), virussen, bacteriën en schimmels. Daarnaast kunnen ook fysieke, emotionele en genetische invloeden een rol spelen.

Klachten

Klachten kunnen uiteen lopen van lichamelijke tot emotionele problemen, in de volgende opsomming hebben we dit in willekeurige volgorde gezet: hoofdpijn, ADHD, oorpijn, buikpijn, diarree, kniepijn, astma, holte/oorontsteking, hooikoorts, eczeem, migraine, depressie, boosheid, jeuk, leerproblemen, spastische darm, reuma, hoesten, longontsteking, griep, verkoudheid, bronchitis, schimmelinfectie , bloeddrukproblemen, vermoeidheid, kortom, eigenlijk alles waar je last van kan hebben.

Hoe herken je verstoringen?

Zoek voor jezelf/je kind maar eens uit wat je herkent in het volgende lijstje:

 • Datgene waar je verslaafd aan bent
 • Datgene wat je absoluut niet wilt of wat je tegenstaat
 • Datgene wat je vindt stinken
 • Datgene wat je vermijdt omdat je weet dat je er niet goed op reageert
 • Langdurig dagelijks mee in contact bent
 • Je hebt een allergische of onverklaarbare reactie op vaste momenten, vaste plekken
 • Je hebt een reactie enige tijd na contact met een stof
 • Je hebt chronische klachten waar je maar "mee moet leren leven"

Verstoringen vinden en oplossen

Hoe kun je uitzoeken waar je allergisch voor bent en hoe kun je het oplossen?

 • Bloedtest, huidtest (via dokter)
 • Voedseldagboek (zelf)
 • Elimineren en provoceren (zelf, via diëtist)
 • TESTEN EN RESETTEN met Quantum-Allergy
Yolande reset Abe

Welke klachten kun je behandelen?

Een allergie, overgevoeligheid, intolerantie of andere verstoring, kortom, een ongepaste reactie van het lichaam kan symptomen veroorzaken in elk orgaan, elk weefsel, elk deel van het menselijk lichaam. Sommige systemen reageren vooral op bepaalde soorten verstoringen, zoals bijvoorbeeld de longen op pollen kunnen reageren.

Een stof kan invloed hebben op elk deel van het lichaam, op elk systeem, waardoor er een veelheid aan symptomen kan ontstaan. Zo kan bijvoorbeeld tarwe bij de ene mens jeuk veroorzaken, bij de ander darmklachten, vermoeidheid, eczeem, niesaanvallen of brandend maagzuur. Zelfs bij één persoon kunnen veel verschillende klachten voorkomen door eenzelfde verstoring.

Met Quantum-Allergy behandelingen pak je alle systemen, organen en weefsels aan en versterk je het immuunsysteem van de mens zodat de reacties op allerlei verstoringen weer genormaliseerd worden.

Voorbeelden

Spijsverteringssysteem

Hier kun je reacties tegenkomen zoals zuurbranden, prikkelbare darmsyndroom, boeren, buikpijn en maagpijn, winderigheid, diarree, obstipatie, overgeven. Vaak hebben deze reacties te maken met verkeerde voeding of overgevoeligheid voor wat men eet of drinkt.

Luchtwegen

Hooikoorts, niezen, hoesten, astma, huidklachten, jeuk, gevoelige ogen etc. Deze symptomen hebben vaak te maken met luchtvervuiling en andere substanties uit de lucht, airco, pollen, stof, huisstofmijt, voedsel, chemicaliën en dieren (haren/veren) en contactstoffen.

Huid

Eczeem, pukkeltje, bultjes, jeuk, blaren en atopisch eczeem. Vaak heeft dit te maken met verstoring voor voedsel maar ook voor planten, contactstoffen (kleding, zeep, crème, make-up) en chemicaliën.

Hoofdpijn en migraine

Vaak veroorzaakt door koffie/caffeine (ook juist wanneer men het in het weekend NIET drinkt), chocola, pollen, chemicalieen, parfum, hormonen en uitlaatgassen. Ook dagelijkse voeding kan een verstorende factor zijn.