eerste instructeurs in Nederland

QTouch Trainingen

Vul je emailadres in voor
de gratis nieuwsbrief!

Quantum-Touch Level 2 Workshop

Richard Gordon vertelt: Ik had nooit gedacht dat ik Quantum-Touch naar een volgend niveau zou kunnen tillen, tot nu. In 1978 leerde ik de basisademhaling en lichaamsbewustzijnstechnieken en daarna kon ik daar de vortex, de versterkende resonantietechnieken, klanken, de chakra-draaitechnieken en de 12 chakra's (uit Supercharging QT) en vele andere technieken aan toevoegen om het werk nog meer te versterken.

Beschrijving workshop ...

Ongeveer een jaar geleden deed ik een enorme ontdekking over QT en daarna kreeg ik heel snel het ene na het andere inzicht.

Als je de basis QT zou vergelijken met een raket, dan pakt het geavanceerde niveau QT2 het op waar we met QT gekomen zijn en stuurt het ons verder naar ongekende mogelijkheden en nieuwe universa.

Zoals de Quantum-Touch - Self Created Health (SCH) Workshop ons helpt om onderwerpen waar we emotioneel in vast zitten en die niet veranderen, te transformeren, zo helpt QT2 ons om te reizen voorbij grenzen over ons zelf en ons leven die we als voor waar hebben aangenomen en waarvan we niet kunnen geloven dat ze kunnen veranderen. Met QT 2 krijg je nieuwe vaardigheden in handen, nieuwe professionele gereedschappen, nieuwe toepassingen en nog veel meer, om enorme stappen in onze ontwikkeling te kunnen maken.

SCH is een uitdagende workshop voor dappere mensen die het aandurven om oude gebieden te aan te boren en te healen waar vastzittende emoties ons belemmeren. QT 2 is een dynamische en leuke workshop vol met verbazingwekkende ontdekkingen, kracht, liefde en gemakkelijk te verwezenlijke transformatie. De twee workshops zijn totaal verschillend maar werken perfect samen voor een ieder die geïnspireerd is om aan zichzelf (en anderen) te werken. Alle vaardigheden die je in QT, Supercharging en Core hebt geleerd kunnen ingevoegd worden in QT2. De voorwaarde is dat je minimaal een QT Basic workshop gevolgd moet hebben. QT2 telt mee als een geavanceerde workshop in je certificatie tot QT therapeut en QT trainer. Zorg dat je klaar bent voor deze bijzondere verrassing! Dit wil je niet missen!

Vanaf november 2010 zijn Linda Menkhorst en Yolande van Rosmalen gecertificeerd om de Quantum-Touch Level II workshop te geven, het vervolg op de basic Quantum Touch workshop oftewel Quantum Touch Level 1, als 2 van de eersten in de wereld.

Wat leer je?

 • Nieuwe manier om energie te laten stromen
 • Nieuwe vaardigheden
 • Traumahealing
 • Het ontdekken van fysiologische blijheid
 • Vergroten van je intuitie
 • Nieuwe professionele vaardigheden
 • Vergroten van je inkomen
 • Openen van poorten naar Wijsheid
 • Openen naar grotere Liefde
 • Verbazingwekkende nieuwe Chakra ontdekkingen
 • Gebruiken van Energie met de Wet van Aantrekkingskracht
 • De Quantum-Touch Meditatie
 • Ontdek, onderzoek en treedt een nieuw paradigma binnen

Reacties na de workshop

Quantum-Touch Workshop

Nog meer bevestiging in mijn "overtuiging" dat LIEFDE de weg is. De andere manier van kijken leverde me groeten en glimlachen op in de supermarkt waar ik vanmorgen was. Mijn klacht, was vanmorgen bijna weg, zoals ik voelde en zoals bij de osteopaat bleek. Hij was net zo blij als ik en hij luisterde zeer geënteresseerd naar mijn verhaal over de workshops QT. Verandering sinds donderdag:van 50% naar 90%! Griep over, hoesten over!
En dan heb ik het nog niet over de mooie ontmoetingen met liefdevolle mensen. En dat mogen jullie allemaal op je conto schrijven: door jullie liefdevolle aanpak ,door jullie enthousiasme, door jullie humor, door jullie perfecte organisatie, door jullie liefdevolle aandacht voor een ieder, voel je je na afloop van iedere workshop een ander, beter mens!! Meer reacties Quantum-Touch Level 2

Zelfvertrouwen door vertrouwen gekregen in het universum. De oefeningen om wensen duidelijk uit te zetten vind ik geweldig. Ik heb veel wensen en affirmaties op papier staan, spreek ze uit, maar met jullie tools zet dit zoveel meer kracht bij. Dank jullie. Ik vind het zo indrukwekkend wat we met gedachten en intentie kunnen doen, ik wist dat het kon, maar tijdens de workshop heb ik dit mogen ervaren, zo mooi. Ik heb mooie mensen leren kennen en heb het gevoel een grote vakantie te hebben gehad. De "wiggebeensessie" was heel indrukwekkend. Meer reacties Quantum-Touch Level 2

Quantum-Touch Ankertje
Quantum-Touch Level 1 boek