eerste instructeurs in Nederland

QTouch Trainingen

Vul je emailadres in voor
de gratis nieuwsbrief!

Quantum-Touch Level 1 Workshop

Het is bijzonder om te ervaren hoeveel je voor jezelf en anderen kunt betekenen als je Quantum-Touch gaat gebruiken voor zelfbehandelingen, om je familie en vrienden te helpen bij pijn en stress, afstandsbehandelingen voor dierbare mensen die ver van je vandaan wonen en voor je huisdieren.

Degene die een sessie geeft, gebruikt niet de eigen energie; in feite krijgt men er juist energie van en wordt de eigen zelfgenezingskracht ook versterkt. Als je QT geleerd hebt, heb je er je leven lang iets aan.

Als je therapeut bent kunt je het perfect toevoegen aan de methodes die je al gebruikt en zal je merken dat je behandelingen nog effectiever zullen zijn.

Beschrijving workshop ...
Quantum-Touch Level 1 boek
Quantum-Touch Ankertje

Reacties na de workshop

Quantum-Touch Workshop

Ik vind het nog steeds wonderlijk, dat ik als fysiotherapeut, het bekken voortaan heel simpel kan rechtzetten. Geen uitvoerige onderzoeken, de patiënt niet in onmogelijke houding fixeren en dan een bekkenmanipulatie doen, maar gewoon in stand de wervelkolom resetten en kijken wat er gebeurt. Zeker voor mensen met botontkalking, waarbij manipulaties niet gedaan kunnen worden, is het een uitkomst. Dank je wel voor QT, Wilma Meer reacties Quantum-Touch Level 1

Quantum-Touch Level 1 Workshop

Wij hebben genoten van de tweedaagse quantum touch level 1 workshop!! We hebben veel geleerd, we waren verwonderd en hebben het als verrijking van ons leven ervaren. Rijkdom voor het leven! De workshop was ontspannend, gezellig en inspirerend. Lof voor hoe jullie de workshop hebben neergezet; natuurlijk, humoristisch en gepassioneerd! We komen graag terug op herhaling van Level 1, Quantum-Touch Level 2, Allergy en meer!! Meer reacties Quantum-Touch Level 1

Quantum-Touch Level 1 Workshop
Quantum-Touch Level 1 Workshop

Ademhaling en bewustzijn

QuantumTouch verbindt ademhaling en lichaamsbewustzijns-technieken om mensen te helpen de trilling van hun energie te verhogen in hun lichaam en hun handen. Dit zijn natuurlijke oefeningen die iedereen kan doen; het is een aangeboren vaardigheid die we kunnen gebruiken om onszelf en elkaar te helpen met het genezingsproces.

Zoals de snaren van een viool gaan meetrillen als een piano wordt bespeeld, zo kan de persoon die een behandeling ondergaat mee resoneren met de behandelaar. De lichaamsintelligentie beslist op welke wijze er healing zal plaatsvinden, met welke snelheid en impact.

Zolang de behandelaar zich focust op de ademhaling in combinatie met lichaamsbewustzijns-technieken, hoeft hij/zij niet zich niet bezorgd te maken over uitputtingsverschijnselen, vermoeidheid of over het overnemen van klachten.

Wat leer je?

  • Verschillende ademhalingstechnieken en lichaamsbewustzijns- technieken om levensenergie op te wekken en te versterken.
  • Met een lichte aanraking om beenderen spontaan terug op hun juiste plaats te zien glijden.
  • Om rugpijn en ontstekingen te verminderen of volledig te verhelpen. Ook in Nederland gebruiken verscheidene chiropractoren en osteopaten deze techniek.
  • Om jezelf te behandelen.
  • Om de kracht van je behandeling te versterken door te werken met chakra‘s, door Toning en Vortexing van de levensenergie en de ART techniek (Amplified Resonance Technique) waardoor je een soort turbo-effect aan de behandeling kunt geven.
  • Verschillende soorten hand- en vingerposities.
  • Hoe je met dieren kan werken.
  • Een speciale techniek voor behandelingen op afstand.
  • Hoe je op een positieve maner met energie kan werken zonder je eigen kracht te verliezen.

Waarom een workshop volgen?

"Volg deze cursus met een open hart en wees erop voorbereid dat je je zult verbazen! Ik heb Quantum Touch workshops gegeven aan verpleegsters, technici, en zelfs aan geestelijken, Iedereen genoot van de workshop en vertelde me hoe verbaasd ze waren dat het zo gemakkelijk te leren is.” Eileen M. Wright, M.D., Asheville, NC

"Dat het genezen met je handen zo makkelijk te leren is, voor iedereen. Je hebt er geen speciale gaven voor nodig. Ik beschouw mezelf als vrij nuchter en analytisch, maar na de workshop Quantum Touch is het voor mij ‘normaal‘ geworden om heupen recht te zetten. Niet te geloven hoe mensen hun lichaam onder je handen in de juiste stand gaan manouvreren. Iedereen kan en moet dit leren.” drs. L.M. Menkhorst MCM, informatie- en organisatie-adviseur

Tijdens de eerste dag van de QuantumTouch workshop leren de cursisten al hoe ze prachtige sessies kunnen geven aan elkaar. "Gewone" mensen gaan er op vertrouwen dat ze anderen kunnen helpen en ervaren therapeuten bemerken dat hun vaardigheden nog sterker worden. Het meest belangrijke is dat ons natuurlijk en aangeboren potentieel om elkaar te helpen heel bijzonder is.

Quantum Touch is een bekwaamheid van onschatbare waarde. Wanneer je geleerd hebt hoe je met Quantum Touch kan werken, kun je het je leven lang gebruiken. Het is geweldig om te weten dat je iets van enorme waarde hebt geleerd waarmee je jezelf en anderen kan helpen, zelfs door middel van afstands-healing voor mensen van wie je houdt en die ver weg wonen.

Therapeuten in alternatieve geneeswijzen en gezondheidszorg vinden dat Quantum Touch hun praktijkresultaten versterkt en vaak zelfs de manier waarop ze werken transformeert. Toch is dit ook een prima methode voor een ieder die absoluut nog geen ervaring heeft met healing of andere methodes voor lichaam, geest en ziel.

De Quantum Touch Level I Workshop brengt het boek tot leven. De meeste mensen die de Quantum Touch workshops volgen hebben het boek al gelezen, en velen van hen hebben al fantastische resultaten behaald met hetgeen ze geprobeerd hebben naar aanleiding van het boek. Wanneer ik ze vroeg waarom ze dan toch een "Live" workshop bezochten was hun antwoord meestal hetzelfde; als je de Live workshop vergelijkt met het boek, is dat hetzelfde als een groot Live concert vergelijken met dezelfde muziek op je radio beluisteren.

Het is prettig om een antwoord op je vragen te krijgen en om zelf Quantum Touch behandelingen te ontvangen en te geven. Je kunt direct ervaren hoe bijzonder Quantum Touch is, hoe universeel en grondig het helpt en hoe verrassend veel resultaat er behaald wordt. De meeste mensen hebben een flinke dosis inspiratie nodig voor ze zó enthousiast zijn dat ze hun leven durven te veranderen of iets nieuws aandurven, en dat is nu precies waar het in deze workshop om gaat! Dit alles zorgt voor heel veel plezier en enthousiasme tijdens de workshops.

Verhalen

Alle trauma's verleden tijd

Donderdagavond ging ik naar voren nadat Yolande gevraagd had naar een persoon met een scheefstand. Nu weet ik dat ik een beenlengte verschil heb en mijn rechter heup een torsie naar voren maakt. Na de meting ben je de ademtechnieken gaan toepassen. Ik begon helemaal te draaien en viel bijna om. Toen de meting van de heupen. Weer een enorme beweging in mijn lichaam. Ik wist niet wat me overkwam. Volgens de foto sta ik nu recht. Fantastisch. Alleen mijn knieën staan nog naar binnen dus daar zal ik nog aangepaste zooltjes voor moeten dragen. Ik was na afloop wel erg misselijk en had gedurende de nacht erg veel dorst. De zooltjes heb ik uit gelaten de volgende dag.

Vrijdagmorgen nog steeds erg onder de indruk wat me was overkomen werd ik weer behandeld, nu door Nancy. Ik heb erg veel pijnplekken in mijn lichaam. Ze begon bij mijn nek en schouder. Op een gegeven moment kreeg ik het heel erg moeilijk en begon te huilen. Ik heb een heel erg traumatisch leven achter de rug waarover ik nu niet ga uit wijden. Maar wat me overkomen is, is werkelijk een enorme ervaring. Ik ben er nog steeds beduusd van. Ik begon steeds harder te huilen en moest ademhalen van mijn voeten naar mijn kruin. Mijn handen werden helemaal stijf er was ontzettend veel druk in mijn handpalmen ik voelde als een robot. Mijn armen leken verstijfd. Het ene trauma na het andere volgde elkaar op mijn hele leven ging als een lopende band door mijn lichaam dan had ik hier weer pijn dan weer daar.

Er werden allerlei hulptroepen ingeschakeld. Hennie kwam helpen en samen met Linda deden ze de kleurenademhaling. Het was heel ontzettend erg wat ik door maakte maar ook weer heel mooi. Ik zag mijn overleden echtgenoot en mijn overleden vader. Ik voelde ineens de pijn in mijn knieën die Michiel moet hebben gehad toen hij door die vrachtwagen aangereden werd. Mijn keel deed zeer, mijn hart deed zeer, dan mijn schouders weer, dan voelde ik mijn buik en mijn rug. Het was een enorme worsteling om doorheen te komen maar ook heel mooi. Als ik te veel over mijn belevenis ging uitwijden, zei Yolande, niet in je verhaal gaan maar diep ademen van je voeten naar je kruin. Toen ik opstond liep ik te wankelen en voelde mij compleet gereset.

Ik heb mijn hele leven in een tijd van 15 minuten verwerkt. Alle trauma‘s die ik diep weggestopt heb in mijn lichaam zijn nu verleden tijd.
DANK JULLIE WEL

p.s. Zou je mij de foto‘s willen mailen dan kan ik ze laten zien aan mijn podo therapeut, waar ik dinsdag heen ga voor nieuwe zooltjes.

Met vriendelijke groet,
Conny van der Riet, www.aromana.nl

Extra gift van de natuur

Slechts 4 maanden geleden hoorde ik voor de 1e maal over Quantum Touch. Ik heb, nieuwsgierig als ik ben, de de QTouch-site uitgebreid bestudeerd.

Na het lezen heb ik me meteen aangemeld voor workshop. Een paar dagen voor ik naar de workshop ging heb ik gauw al een stuk uit het boek kunnen gelezen. Ik dacht toen: Oh jee, ik werk eigenlijk al veel met mijn adem en visualisatie, in de voetreflexologie, met stoelmassage, Reiki en de Silva Ultratechnieken.

Ik was misschien te haastig geweest. Ik was reeds ingeschreven, had ook meteen betaald, dus toch maar naar de workshop. Je leert eigenlijk altijd wel iets erbij. Nou, na de eerste avond was ik al heel blij met al het nieuwe dat ik had ervaren. Na het weekend ging ik meteen aan het oefenen. De klanten die in aanmerking kwamen, wilden best iets nieuws ervaren.

Ik heb gemerkt dat deze techniek echt een extra gift van de natuur is, uitnodigend om te ontdekken wat je er allemaal mee kunt doen. Er zijn sindsdien wondertjes gebeurd.

Veel liefs, Joy Fang, Voet en Stoelmassage

Dankbaarheid

In het voorjaar maakte ik voor het eerst kennis met Quantum Touch bij Yolande. Bij mijn twee dochters en bij mij heeft Yolande de heupen rechtgezet ons schedel even aangepakt enz. Hilarisch bijna…. Ik dacht dat mijn tenen ineens de andere kant op wezen, mijn dochters dachten dat hun benen de grond in draaiden…kortom er gebeurde dus van alles.

Ik was zo enthousiast dat Yolande zei, we gaan er cursus in geven enz.enz. Nou oktober was ik daar dan bij. Ten eerste erg leuke en fijne dagen. En prettige relaxte sfeer, met meteen veel contact met iedereen! Toen kwam het verhaal hoe "makkelijk" het eigenlijk wel was en toch wel wat technische details (om het zo maar even uit te drukken). Al heel snel was het moment daar om te gaan oefenen met elkaar. Met z‘n tweeën iemand behandelen. Degene die behandeld werd voelde van alles en…. ik dus niet en ik dacht meteen: "ja, ja, dat komt natuurlijk door die andere behandelaar.!"

Maar dezelfde avond al behandelde ik mijn dochter die buikgriep had en ‘s avonds een feestje. Nauwelijks was ik begonnen of zij voelde van alles gebeuren. Een uur later was ze zich aan het optutten voor haar feestje, die tot diep in de nacht heeft geduurd. Hoofd- en nekpijnen van mijn gezinsleden zijn met een behandeling over het algemeen al met 5 minuten verdwenen. Zo heb ik de afgelopen maand veel verschillende klachten behandeld. Zelfs een kromme pink, staat al bijna recht. Ik begin steeds meer zelfvertrouwen te krijgen, maar het grappigste is toch wel, dat ik inmiddels zelf ook "van alles" voel. Daar ook te toetsen bij degenen die ik behandel weet ik inmiddels dat het klopt wat ik voel! Ik voel nu wanneer de energie stroomt ik voel vaak onder mijn handen dingen gebeuren, En het gekke is dat ik het idee heb dat ik mijn hele leven (onbewust) al wist dat dit bestond en nu eindelijk ….

Maar het grootste gevoel dat ik heb is DANKBAARHEID!! Ik verheug me op mijn volgende cursus, die ik eind november ga doen. Want er komen best vragen naar boven en ook behoefte om ervaringen uit te wisselen.I Inmiddels hoorde ik ook van Yolande dat er Werkdagen gaan komen. Jippie !!!!!!!!!!

Hennie Koers

Eerste ervaringen

Met veel plezier denk ik aan het weekend van de Basiscursus. Ik ben nu het boek aan het lezen en daar staat veel aanvullende informatie - heel leuk. Ik heb het al een aantal keren toegepast bij anderen, zag bijv. voor mijn neus een ongeluk gebeuren waar een meisje van 12 werd aangereden door een auto .... Gelukkig bleek in de file die ontstond een dokter te zijn die zich over haar ontfermde - haar linkerbeen lag er raar bij - maar ik kon wat doen voor haar vriendinnetje die volkomen ontredderd en bibberend bij haar was. Ik had haar uit de wind gebracht en vroeg of ik iets voor haar mocht doen waardoor ze makkelijker door de schrik heen kwam. Daar knikte ze op, en ik heb mijn handen op haar borst en rug gelegd en ben gaan Q-touchen. Al snel kreeg ze weer kleur en werd rustiger. Later bedacht ik dat ik tegen haar had moeten vertellen wat ik had gedaan. Als moeder zou ik het niet prettig vinden dit niet te weten. Goede les. Ik was wel blij dat ik iets kon doen. Mijn eigen schrik was daardoor ook wat gezakt

Ook mezelf na een kroonbehandeling in mijn linkerbovenkaak behandeld (in de rij van de kassa bij AH! De verdoving was uitgewerkt en ik had napijn en voeld me beroerd. Het kon me niets schelen dat ik wat vreemde blikken kreeg met mijn twee handen om mijn wangen, hihi) En het hielp binnen 3 minuten met een warme linkerhand en een koele rechter!! Super. J.S.

Hoog in de wereld

Mijn eerste bijzondere ervaring met Quantum Touch, was al op mijn eerste Level 1 workshop. We moesten bij elkaar oefenen. Omdat de botten met deze techniek op de juiste plek gezet kunnen worden dacht ik een keer van mijn schouderprobleem af te komen.

Ik loop al van kinds af aan met mijn schouders naar voren. Mijn moeder riep vaak schouders naar achteren, rechtop lopen. Nu ik volwassen ben roept mijn moeder dat niet meer…gelukkig maar. Zo nu en dan let ik er z elf wel op maar het zou prettig zijn als dat niet meer nodig was. Dat ik vanzelf onbewust al rechtop zou lopen. Dus degene die mij ging behandelen (oefenen) vroeg waar heb je last? Dus ik zei: ik wil mijn schouders recht hebben staan. Zij ging mij daarvoor behandelen. Ik kreeg het heel warm en voelde dat mijn hoofd omhoog ging. Ik kreeg het ineens benauwd maar zei niks, ik vond het niet echt prettig. Mijn hoofd, nek begonnen te bewegen en ik kreeg het gevoel dat ik langer werd. Ineens kreeg ik het nog benauwder en kreeg het gevoel, maar dit wil ik helemaal niet. Ik wil niet zo hoog in de wereld staan, ik hoef niet zo op te vallen, bah laat mij maar lekker verstopt de wereld inkijken. Ineens was ik helemaal bewust van waarom ik dus niet rechtop liep, het was niet iets lichamelijks het waren mijn gedachten waarom ik zo liep.

Ik vond het echt heel bijzonder, dat mijn hoofd en nek zo begonnen te bewegen en dat ik het vreselijk benauwd kreeg, benauwd van angst om zo hoog in de wereld te staan. Verder vond ik het apart dat ik in een paar minuten tijd iemands heupen recht kon zetten. Eerst geloofde ik de verhalen niet echt maar nu had ik ze zelf opgemeten en gecorrigeerd. Er was ook iemand met scoliose, bij haar was aan het einde van de dag al een verandering te zien. Ze bewoog in alle bochten of eigenlijk bewoog ze alle bochten eruit. Ik vond het bijzonder omdat het zo makkelijk en snel te leren was, dat iedereen het ook kan leren of je nu een ervaren therapeut bent of iemand die voor het eerst een cursus gaat volgen, het maakt niet uit, iedereen kan in een paar uurtjes de heupen rechtzetten en zo simpel. Het is ook nog heel goed voor jezelf doordat je bepaalde ademhalingstechnieken aan bewustzijnstechnieken koppelt, heel je jezelf ook. Het voelt heerlijk om te doen.

Linda Liefting

Eerste ervaringen

Mijn vrouw heeft al haar hele leven lang last van een spreidvoet met als gevolg een doorgezakt voetbeentje waar ze steunzooltjes voor heeft. Als ze er echt last van heeft loopt ze dus letterlijk op haar botje en heeft ze ontzettend veel pijn, ze zakt gewoon door haar been heen. Zelfs als ze er geen last van heeft vergaat ze van de pijn bij het aanraken van het botje.

Ze vroeg me om dit te behandelen. En ja hoor, na een behandeling van anderhalf uur waarin nog andere kwaaltjes bovenkwamen zat haar botje weer op de plaats waar het hoorde. Ze ziet en voelt het botje op dezelfde hoogte zitten als de rest van de botjes in de voet. Ze kan er zo hard op drukken als ze wil, ze voelt absoluut geen pijn meer.

Groetjes Michel

Hele lijf

Eén vriendin heeft toegezegd als "proefkonijn" te willen fungeren voor wekelijkse behandelingen. Ik heb haar gevraagd omdat ze -naast fysieke en emotionele problemen- de gave heeft om te kunnen voelen en verwoorden wat er in haar lijf gebeurt. Haar feedback geeft me veel zelfvertrouwen want zodra ik mijn handen neer leg, voelt zij van alles in haar lijf.

Op een gegeven moment had ik mijn handen ter hoogte van haar middenrif (eentje op de rug, eentje op de buik) toen ze me zei dat ik handen tekort kwam. Ze had behoefte aan een cirkel van handen om haar middenrif. Ik heb toen mijn handen en onderarmen tot aan de ellebogen tegen haar middenrif aangelegd en gevisualiseerd dat er energie kwam uit alles wat fysiek contact met haar had. Ze beschreef dat ze het direct voelde en dat de schijf van verharding die ze in haar middenrif had binnen enkele seconden "smolt". Mooi hè?!

Volgens mij als je visualiseert dat je uit al je poriën van je hele lijf de energie laat stromen, zou je letterlijk een bron van liefde en licht kunnen zijn voor mensen en de wereld...

Monique Gerrits

Alles tijdens 1 workshop

"Mijn vrouw had op 19 jarige leeftijd een ernstig ongeluk.Waarbij mijn vrouw een stuur van een fiets dwars door het vizier van haar brommerhelm kreeg,welke haar oogkassen scheurde, haar botten in het aangezicht verbrijzelden,haar gehemelte lag in tweeën (met een spleet ertussen, haar kaak brak en het kaakkopje viel niet meer goed terug in het gewricht. Haar knie lag open met een horizontale snede van 6 cm tot op het bot. Mijn vrouw is nu 33 jaar!! Na de eerste dag van de Quantum-Touch Level 1 Workshop ben ik 2 minuten bezig geweest met het Qtouchen van haar kaakkopje,waarbij ik 1 hand links plat op haar wang (tegen het oor) drukte en rechts (op het kaakkopje) de techniek gebruikte "met de drie vingertoppen en het (denkbeeldige) laserstraaltje. En toen viel het kaakkopje terug op de plaats waar het voor het ongeluk zat, 14 jaar geleden!! Ik voelde haar kaak bewegen en de spieren trekken (letterlijk).Ik voel geen energie stromen, zoals ik anderen hoorde vertellen!!!

En omdat ik zo verbaasd was van zo‘n spectaculair resultaat na één dag training, zag ik mijn vrouw alleen nog maar als "mijn grote project" hehe. Dus gelijk haar knie Qtouchen, die vanaf de dag van het ongeluk altijd pijn deed met trap-lopen, fietsen, hurken en opstaan. Ik voelde botten en spieren aan één stuk door bewegen vanaf het moment dat ik een hand onder haar knie had en één hand erbovenop. Na 4 minuten verplaatste ik mijn handen naar de zijkanten van haar knie (waarbij het resultaat heftiger is als mijn handen elkaar niet raken). Na nog 2 minuten stopten de zeer sterke bewegingen en werden rustiger. Na nog 2 minuten stopten vrijwel alle bewegingen in haar knie. De "stekerige" pijn was helemaal verdwenen en is niet meer teruggekomen. En de knie beweegt soepeler.

Na de tweede trainingsdag van de Quantum-Touch Workshop,kreeg mijn zoon van 9 jaar last van een plotselinge pijn-aanval (blaasontsteking). Hij rolde van links naar rechts over het bed om 23.00 uur. Ik keek mijn vrouw aan en zij knikte begrijpend van: "Ja,probeer maar". Ik deed de zere plaats tussen mijn handen (de plaats die mijn zoon aanduidde) en begon te Qtouchen. Na ongeveer 3 minuten "heftige bobbelende bewegingen" onder mijn handen te hebben gevoeld, stopten de bewegingen langzaam. Na totaal 4 minuten moest ik van mijn zoon mijn handen weghalen en hij viel na hele korte tijd in slaap. ‘s Nachts om 3.20 uur herhaalde alles zich!! De volgende morgen had hij wel koorts gekregen,maar hij heeft geen pijn meer gehad. Daarna heb ik nog even de hoofdpijn bij mijn vrouw wegge- Qtouched (5 minuten), waarbij ik tevens botstukjes in haar jukbeenderen voelde verschuiven (ik zou deze botdeeltjes zo kunnen tekenen op een vel papier, zo precies "voel" ik ze!!).Mijn vrouw zelf voelde dit overigens helemaal niet!! Maar vertelde later wel waar ze "spierpijn" had en waar het gevoelig was.

Groeten Fred

Meer verhalen ...