eerste instructeurs in Nederland

QTouch Trainingen

Vul je emailadres in voor
de gratis nieuwsbrief!

Doelgroep

Titel

Iedereen van jong tot oud kan deze methodes leren en gebruiken, voor zichzelf en anderen. Het is een methode voor therapeuten, om te gebruiken in hun praktijk, voor gebruik in vele beroepen, maar het is ook toepasbaar in huis-, tuin- en keukengebruik.
Voor een professionele praktijk zijn de workshops en de opleiding Quantum-Coach® een mooie aanvulling op elke behandeling.

Opleiding
 • De workshops zijn een waardevolle aanpak:
 • voor wie goed voor zichzelf wil zorgen,
 • voor iedereen die bewust is of wil worden van de oneindige mogelijkheden van de zelfgenezingskracht van het lichaam,
 • voor wie lichamelijke of emotionele klachten heeft,
 • voor wie iets extra's wil doen voor de gezondheid van zijn/haar kinderen of huisdieren,
 • en uiteraard voor leraren, verpleegsters, fysiotherapeuten, kinesiologen, chiropractors, acupuncturisten, osteopaten, Qi gong leraren en alle andere therapeuten in alternatieve/reguliere therapieën.

Opleiding

Er zijn diverse trajecten mogelijk. Je kunt je eigen pad volgen en onderweg de route bijstellen. Er is volop keuze: je kunt de complete Quantum-Coach®-opleiding volgen met examen (zie Studieplan), losse workshops of een traject tot Quantum-Touch Practitioner en/of Quantum-Allergy Practitioner of een combinatie van alles.

Quantum-Coach Opleiding

Naast het volgen van losse workshops, kun je deze workshops ook combineren in de opleiding Quantum-Coach.

Naast het volgen van losse workshops, kun je deze workshops ook combineren in de opleiding Quantum-Coach. Je kunt deze Quantum-Coach Opleiding met (zie Studieplan) of zonder examen volgen.

Als je al lid bent van een beroepsvereniging voor alternatieve geneeswijzen, dan kun je de losse workshops die je bij ons volgt mogelijk opvoeren als na/bijscholing. Je kunt ook de hele Quantum-Coach opleiding opvoeren voor 17,5 ECTS als vakopleiding. Of dit daadwerkelijk mogelijk is, is afhankelijk van de voorwaarden van jouw beroepsvereniging.

Let op: de voorwaarden bij beroepsverenigingen en vanuit de overheid veranderen zeer regelmatig. 

Quantum-Coach® Licentie
Als je alle vereiste workshops van de Quantum-Coach Opleiding bij ons hebt afgerond en aan de voorwaarden voldoet, krijg je een jaarlicentie om de titel Quantum-Coach te gebruiken. Aan deze licentie zijn geen extra kosten verbonden. Je kunt deze licentie jaarlijks verlengen door aan de voorwaarden te blijven voldoen.

Quantum-Coach® Licentie
Als je alle vereiste workshops van de Quantum-Coach Opleiding bij ons hebt afgerond, zie het schema, met of zonder examen, en aan de voorwaarden voldoet, krijg je een jaarlicentie om de titel Quantum-Coach te gebruiken. Aan deze licentie zijn geen extra kosten verbonden. Je kunt deze licentie jaarlijks verlengen door aan de voorwaarden te blijven voldoen.

Je mag dan het Quantum-Coach-logo gebruiken op je website, je visitekaartje en je flyers. Je wordt ook gratis vermeld als Quantum-Coach op onze Quantum-Coach website.

Quantum-Touch Level 1 Workshop

Als je je niet wilt aansluiten bij een beroepsvereniging, maar wel je verzekeringen en wettelijke verplichtingen wilt regelen, dan kun je bijvoorbeeld terecht bij NIBIG. Verdiep je zelf goed in de huidige mogelijkheden. Ook hier zijn continu veranderingen vanuit de overheid en vanuit NIBIG.

Examen (optioneel)
Als je de Quantum-Coach opleiding succesvol afrondt met het examen, dan ontvang je het diploma. Om deel te kunnen nemen aan het examen moet je ook zelfstudie-uren maken en meerdere boeken bestuderen. Als je deze opleiding aanvult met een HBO Medische Basiskennis opleiding volgens PLATO, kun je kijken of je je kunt en wilt aanmelden als therapeut bij een beroepsvereniging i.v.m. WKKGZ, verzekeringen, professionalisering. De opleiding is geaccrediteerd door het KTNO en GRO als vakopleiding. De aangesloten beroepsverenigingen kunnen zelf bepalen of ze een vakopleiding wel of niet (blijven) erkennen. Graag zelf controleren of jouw beroepsvereniging de workshop erkent.

Inschrijven

Je kunt informeren naar de mogelijkheden en kosten om je aan te sluiten bij o.a. het CATBATC en VBAG. Vergoeding door zorgverzekeraars is verschillend per beroepsvereniging en per verzekering. Verdiep je in de voorwaarden die bij de betreffende beroepsverening van toepassing zijn, voor jou als therapeut en je praktijk.

Je kunt 2 dagen Quantum-Touch Level 1 of Self Created Health volgen. Als je al een praktijk hebt, kun je deze technieken toevoegen aan je behandelingen. Je kunt het ook als startpunt gebruiken als je een eigen praktijk wilt beginnen. Je kunt het bij jezelf, familie en vrienden toepassen.

Als je enthousiast bent, kun je na het volgen van de Quantum-Touch Level 1 kiezen uit diverse workshops: Quantum-Touch Supercharging, Quantum-Touch Level 2, Self Created Health, Manifesting Miracles, Quantum-Allergy, Quantum-Share, Quantum-Animals of een herhalingsworkshop Quantum-Touch Level 1. Veel van onze cursisten volgen alle workshops, maar je kunt dus ook losse workshops doen zonder specifieke certificatie.

Quantum-Allergy Practitioner

Quantum-Allergy Practitioner
Als je Quantum-Touch Level 1, twee keer Quantum-Allergy en één keer de Quantum-Share Workshop hebt gevolgd en Quantum-Allergy in je praktijk gebruikt, dan mag je je als je aan de voorwaarden voldoet jezelf Quantum-Allergy Practitioner noemen en word je gratis op onze website vermeld. Aan deze certificatie zijn geen extra kosten verbonden.
Cursisten vinden het herhalen van de Quantum-Allergy Workshop zeer waardevol, omdat er veel te leren is over dit onderwerp. De prijs van de herhalersworkshop hebben we laag gehouden, zodat het aantrekkelijk is om te herhalen.

Quantum-Touch Practitioner

Als je heel veel plezier beleeft aan het geven van Quantum-Touch sessies kan je gecertificeerd Quantum-Touch Practitioner worden. Je mag dan het Quantum-Touch-logo op je website, op visitekaartjes en in je flyer gebruiken. De certificering loopt via Quantum-Touch USA.

Voorwaarde is dat je tweemaal Quantum-Touch Level 1 gevolgd hebt, waarvan minimaal 1 LIVE, en één keer een Quantum-Touch Level 2, Supercharging, Manifesting Miracles óf Self Created Health Workshop (dus één van deze vier). Als je ook aan de andere voorwaarden voldoet, kun je je certificatie bij Quantum-Touch USA aanvragen. Hier zijn kosten aan verbonden. Na certificatie word je op de USA website en op onze website vermeld als Quantum-Touch Practitioner als je minimaal 2 workshops bij ons hebt gevolgd.

Kosten

Hieronder vind je de kosten van de Quantum-Coach-opleiding. Je kunt je per workshop aanmelden en per workshop betalen. Je kunt op ieder moment besluiten of je de hele opleiding wilt volgen of dat je losse workshops wilt blijven volgen. Als je het inschrijfformulier invult, worden kortingen automatisch berekend voor herhalingsworshops of voor de combinatie Quantum-Allergy en Quantum-Share.

Wij adviseren je graag over het traject wat het beste bij jou past.

Zoals eerder aangegeven kun je de workshops ook los van een specifieke opleiding volgen. De kosten van de losse workshops vind je hier.

Als je de hele Quantum-Coach-opleiding doet en je wilt aanmelden bij een beroepsvereniging dan zijn de boeken verplicht studiemateriaal. Zie voor de complete boekenlijst het Studieplan. De Quantum-Touch boeken kun je in de reguliere boekhandel of via onze boekenpagina bestellen. Het Ankertje en het Quantum-Allergy (e)boek kunnen in onze webshop of tijdens de workshop aangeschaft worden. Als je meerdere testdozen aanschaft, krijg je korting.

Kosten

Prijswijzigingen en fouten voorbehouden
BTW vrijgesteld ivm CRKBO registratie, materialen zijn verplicht bij de opleiding

Kosten

Prijswijzigingen en fouten voorbehouden

Omscholing
Het is ook mogelijk om de workshops te volgen in het kader van een omscholings-, outplacement of tweedespoortraject, waarbij de werkgever de workshops geheel of gedeeltelijk bekostigt. Wij kunnen een offerte voor je opstellen.

Belastingaftrek
Ben je ondernemer of heb je inkomsten uit overig werk? Als jouw studiekosten zakelijke kosten zijn, kun je ze mogelijk aftrekken van de winst.

Accreditatie

QTouch Trainingen is door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs geauditeerd en geregistreerd, dat betekent dat onze opleiding en workshops vrijgesteld zijn van BTW.

QTouch Trainingen heeft alle Quantum-Touch en Quantum-Allergy Workshops geregistreerd bij KTNO, BATC en GRO, beiden registratie- en toetsingsinstituten voor natuurgeneeskundige opleidingen. Therapeuten aangesloten bij diverse beroepsverenigingen kunnen hierdoor nascholingspunten ontvangen. Controleer altijd de huidige status per workshop / opleiding op de website van KTNO, BATC en GRO.

Vraag altijd bij de eigen beroepsvereniging naar de huidige voorwaarden en mogelijkheden.

Quantum-Touch Level 1

Quantum-Touch Level 1 Workshop

Beschrijving

Tijdens de Quantum-Touch Workshop leer je om te helen met je handen. Je gebruikt hiervoor je ademhaling en je bewustzijn. Je leert o.a. om te werken met scheve heupen en scheefstanden en met pijn- en emotie klachten. Je kunt Quantum-Touch als zelfstandige methode gebruiken of combineren met anderen methodes.

Inhoud

 • Achtergrond en ontstaan
 • Principes
 • Resonantie en afstellen
 • Ademhalings- en bewustzijnstechnieken
 • Werken met verschillende ademhalingen, kleuren, klanken en resonantiefactoren
 • Werken met verschillende fysieke en emotionele klachten
 • Contra-indicaties
 • Principes
 • Sessie opbouw

Niveau

 • Vereiste vooropleiding: geen
 • Door KTNO en GRO op HBO-niveau geaccrediteerd

Studiebelasting

 • 13 lesuren verdeeld over twee dagen
 • docent contacturen: 13 uur
 • zelfstudie uren: 43 uur bij accreditatie na/bijscholing
Quantum-Touch Level 1 Workshop

Doelstellingen

 • Zelfstandig kunnen werken in een praktijksituatie met Quantum-Touch Level 1 bij diverse fysieke en emotionele klachten, scheefstanden, wonden, ontstekingen en alle klachten waar de zelfgenezingskracht wat extra's kan gebruiken
 • In staat zijn om principes van Quantum-Touch Level 1 toe te passen
 • Volgende stap maken in professionalisering en innovatie
 • In staat zijn om Quantum-Touch Level 1 in de beroepsuitoefening toe te passen

Kwalificaties

 • aanwezigheid tijdens en deelname aan de oefeningen is vereist voor het certificaat van de workshop. Het certificaat telt mee voor certificatie aanvraag voor gecertificeerd Quantum-Touch therapeut bij Quantum-Touch Inc.

Studiemateriaal

 • Inbegrepen: syllabus Quantum-Touch Level 1
 • Optioneel: Wij raden aan om zowel het Quantum-Touch boek van Richard Gordon te lezen, als het Ankertje Quantum-Touch voor iedereen.
Quantum-Touch Ankertje
Quantum-Touch Level 1 boek

Quantum-Touch Level 2

Beschrijving

Tijdens de Quantum-Touch Level 2 Workshop leer je om te werken met je hart en je ogen, waardoor je helend naar jezelf, de ander en de wereld kunt kijken. Je gebruikt hiervoor je bewustzijn en je ademhaling. Je leert o.a. om behandelingen te doen voor het brein, voor wensen en voor diepliggende spieren.

Inhoud

 • Achtergrond en ontstaan
 • Ademhalingstechnieken
 • Visualisatie technieken hartenergie
 • Focussen
 • Werken met scheefstanden
 • Verschillende hersengebieden
 • Werken op diepliggende spieren
 • Werken met de chakra's
 • Realiseren van wensen
 • Delen van gaven
 • Contra-indicaties
 • Sessie opbouw

Niveau

 • Vereiste vooropleiding: Quantum-Touch Level 1 bij een gecertificeerde Quantum-Touch instructeur
 • Door KTNO en GRO op HBO-niveau geaccrediteerd

Studiebelasting

 • 12 lesuren verdeeld over twee dagen
 • docent contacturen: 12 uur
 • zelfstudie uren: 44 uur, bij accreditatie na/bijscholing

Doelstellingen

 • Zelfstandig kunnen werken in een praktijksituatie met Quantum-Touch Level 2 bij diverse fysieke en emotionele klachten, scheefstanden, wonden, ontstekingen en alle klachten waar de zelfgenezingskracht wat extra's kan gebruiken
 • In staat zijn om principes van Quantum-Touch Level 2 toe te passen
 • Volgende stap maken in professionalisering
 • In staat zijn om Quantum-Touch Level 2 in de beroepsuitoefening toe te passen

Kwalificaties

 • aanwezigheid tijdens en deelname aan de oefeningen is vereist voor het certificaat van de workshop. Het certificaat telt mee voor certificatie aanvraag voor gecertificeerd Quantum-Touch therapeut bij Quantum-Touch Inc.

Studiemateriaal

 • Inbegrepen: syllabus Quantum-Touch Level 2
 • Optioneel: Wij raden aan om zowel het Quantum-Touch 2.0 boek van Richard Gordon te lezen, als het Ankertje Quantum-Touch voor iedereen.
Quantum-Touch Ankertje
Quantum-Touch Level 1 boek

Self Created Health

Beschrijving

Tijdens de Self Created Workshop leer je om de emotionele oorzaak te vinden, die met een klacht (fysieke of emotioneel) te maken kan hebben. Het werkt volgens een duidelijk stappenplan. Het is zacht, vrolijk en verwonderend.

Inhoud

 • Achtergrond en ontstaan
 • Achterliggende emotionele oorzaken
 • QT - Self Created Health Protocol
 • Ontdekkingsproces
 • Oefensessies met alle stappen
 • Nieuwe technieken ter kennismaking en verrijking
 • Uitwisselen ervaringen

Niveau

 • Vereiste vooropleiding: geen
 • Door KTNO en GRO op HBO-niveau geaccrediteerd

Studiebelasting

 • 12 lesuren verdeeld over twee dagen
 • docent contacturen: 12 uur
 • zelfstudie uren: 44 uur, bij accreditatie na/bijscholing

Doelstellingen

 • Zelfstandig kunnen werken in een praktijksituatie met QT - Self Created Health
 • Het protocol kunnen integreren tijdens begeleiding
 • In staat zijn om principes van QT - Self Created Health toe te passen
 • Volgende stap maken in professionalisering en innovatie
 • In staat zijn om QT - Self Created Health in de beroepsuitoefening toe te passen

Kwalificaties

 • aanwezigheid tijdens en deelname aan de oefeningen is vereist voor het certificaat van de workshop. Het certificaat telt mee voor certificatie aanvraag voor gecertificeerd Quantum-Touch therapeut bij Quantum-Touch Inc.

Studiemateriaal

 • Inbegrepen: syllabus QT - Self Created Health

Supercharging

Beschrijving

Tijdens de Supercharging Workshop leer je in aanvulling op Quantum-Touch Level 1 veel technieken om de QT-energie te versterken. 

Inhoud

 • Verbeteren en versnellen effectiviteit van QT-sessies
 • Technieken voor optimaliseren van gezondheid en welzijn
 • QT - Supercharging Protocol
 • Oefensessies met alle stappen
 • Nieuwe technieken ter kennismaking en verrijking
 • Uitwisselen ervaringen

Niveau

 • Vereiste vooropleiding: QT1
 • Door KTNO en GRO op HBO-niveau geaccrediteerd

Studiebelasting

 • 12 lesuren verdeeld over twee dagen
 • docent contacturen: 12 uur
 • zelfstudie uren: 44 uur, bij accreditatie na/bijscholing

Doelstellingen

 • Zelfstandig kunnen werken in een praktijksituatie met QT - Supercharging
 • De technieken en het protocol kunnen integreren tijdens begeleiding
 • In staat zijn om principes van QT - Supercharging toe te passen
 • Volgende stap maken in professionalisering en innovatie
 • In staat zijn om QT - Supercharging in de beroepsuitoefening toe te passen

Kwalificaties

 • aanwezigheid tijdens en deelname aan de oefeningen is vereist voor het certificaat van de workshop. Het certificaat telt mee voor certificatie aanvraag voor gecertificeerd Quantum-Touch therapeut bij Quantum-Touch Inc.

Studiemateriaal

 • Inbegrepen: syllabus QT - Supercharging
 • Optioneel: wij raden aan om het boek Super Quantum-Touch (NL) of het boek Supercharging Quantum-Touch (EN) te lezen.
Supercharging Quantum-Touch Engels
Supercharging boek

Manifesting Miracles

Beschrijving

Tijdens de Manifesting Miracles Workshop leer je in aanvulling op Quantum-Touch Level 1 nieuwe technieken om prachtige nieuwe toekomsten in je leven aan te trekken en te manifesteren met behulp van Levenskracht Energie en Quantum-Touch.

Inhoud

 • Principes & toepassing van het genereren van Levenskrachtenergie met behulp van Quantum-Touch
 • Hoe het veld van wonderen binnen te gaan en daar te blijven
 • Hoe je toekomst je heden vormt
 • Technieken om je innerlijke realiteit mee te laten trillen met hogere frequenties
 • Een mooie benadering van de Wet van Aantrekking (zonder affirmaties te gebruiken)
 • Inzicht in Pronoia en hoe Duistere Wonderen gebeuren
 • 5 oefeningen die je helpen je wonderbaarlijke toekomst te kiezen
 • 7 manifestatietechnieken als brug naar de toekomst
 • Verfijnen van het proces: werken met tips, triggers en valkuilen
 • Opruimen van obstakels: zelfmedelijden en oude overtuigingen
 • Q & A

Niveau

 • Vereiste vooropleiding: QT1
 • Accreditatie KTNO en GRO op HBO-niveau in aanvraag

Studiebelasting

 • 14 lesuren verdeeld over twee dagen
 • docent contacturen: 14 uur
 • zelfstudie uren: 42 uur, bij accreditatie na/bijscholing

Doelstellingen

 • Zelfstandig kunnen werken in een praktijksituatie met Manifesting Miracles
 • De technieken en het protocol kunnen integreren tijdens begeleiding
 • In staat zijn om principes van Manifesting Miracles toe te passen
 • Volgende stap maken in professionalisering en innovatie
 • In staat zijn om Manifesting Miracles in de beroepsuitoefening toe te passen

Kwalificaties

 • aanwezigheid tijdens en deelname aan de oefeningen is vereist voor het certificaat van de workshop. Het certificaat telt mee voor certificatie aanvraag voor gecertificeerd Quantum-Touch therapeut bij Quantum-Touch Inc.

Studiemateriaal

 • Inbegrepen: syllabus Manifesting Miracles
 • Optioneel: wij raden aan om het boek Hacking the Law of Attraction van Richard Gordon voor of na de workshop te lezen.
Manifesting Miracles
Quantum-Touch Level 1 boek

Doelgroep Quantum-Allergy

 • Voor een ieder die geinteresseerd is in het zelfgenezende en zelfherstellende vermogen van ons lichaam.
 • Voor een ieder met klachten, mogelijk veroorzaakt door verstoringen, zoals allergie, hooikoorts, darmklachten, hoofdpijn, vage klachten, vermoeidheid, spierklachten, reuma, astma, longklachten, eczeem, ADHD, concentratiestoornissen....en andere fysieke en emotionele klachten.
 • Voor een ieder die zichzelf en eventueel zijn/haar gezin wil ondersteunen.
 • Voor therapeuten, die een waardevolle aanvulling op hun werkwijze willen leren.

Quantum-Allergy Level 1

Beschrijving

Tijdens de Quantum-Allergy Level 1 Workshop leer je om diverse verstoringen te vinden (zoals bij allergie, intolerantie en prikkels) en te resetten, waardoor de klacht kan verminderen of verdwijnen. Vervolg op Quantum-Touch Level 1.

Inhoud

 • Achtergrond en ontstaan van Quantum-Allergy
 • Achtergrond en informatie verstoringen
 • Informatie over het ontstaan van negatieve reacties op verstoringen van buitenaf en binnenuit
 • Spiertesten bij jezelf en de ander
 • Informatie en uitleg over de QA behandeling
 • Sessie opbouw
 • Oefensessies met testen en behandelen
 • Uitwisselen ervaringen
 • Contra-indicaties

Niveau

 • Vereiste vooropleiding: Quantum-Touch Level 1 bij een gecertificeerde Quantum-Touch instructeur
 • Door KTNO en GRO op HBO-niveau geaccrediteerd

Doelstellingen

 • Zelfstandig kunnen werken in een praktijksituatie met Quantum-Allergy Level 1
 • Het begrijpen en kunnen vinden van verstoringen
 • Het kunnen toepassen van de techniek om verstoringen te resetten en klachten te verminderen
 • Het kunnen integreren van Quantum-Touch en resetbehandelingen
 • In staat zijn om principes van Quantum-Allergy Level 1 toe te passen
 • Volgende stap maken in professionalisering
 • In staat zijn om Quantum-Allergy Level 1 in de beroepsuitoefening toe te passen

Studiebelasting

 • 6 lesuren op één dag
 • docent contacturen: 6
 • zelfstudie uren: 22 uur, bij accreditatie na/bijscholing

Kwalificaties

 • aanwezigheid tijdens en deelname aan de oefeningen is vereist voor het certificaat van de workshop. Het certificaat telt mee om aan de voorwaarden voor Quantum-Allergy Practitioner te voldoen.

Studiemateriaal

 • Inbegrepen: syllabus Quantum-Allergy Level 1
 • Aanbevolen: Quantum-Allergy (e)book
 • Optioneel: Basistestdoos, Testdoos 1 en eventueel de Dierentestdoos
 • De materialen kunnen tijdens de workshop aangeschaft worden indien op voorraad
Quantum-Allergy boek en ebook

Quantum-Allergy Level 2

Beschrijving

Tijdens de Quantum-Allergy Level 2 Workshop leer je om verstoringen door negatieve reacties op emoties, aannames, overtuigingen, relaties, geluiden en bewegingen te testen en te resetten. Tevens leer je meer over leefstijladviezen.

Inhoud

 • Achtergrond en ontstaan
 • Ervaringen uitwisselen en vragen over QA Level I
 • Informatie over het ontstaan van negatieve reacties op emotionele invloeden, relaties, geluiden
 • Informatie en uitleg over de QA Level 2 behandeling
 • Het werken met verstoringen in relatie tot allergie, beweging (zoals bij wagenziekte, zeeziekte e.d.)
 • Het werken met emoties, aannames en overtuigingen
 • Sessie opbouw
 • Oefensessies met testen en behandelen
 • Uitwisselen ervaringen
 • Contra-indicaties

Niveau

 • Vereiste vooropleiding: Quantum-Touch Level 1 en Quantum-Allergy Level 1
 • Door KTNO en GRO op HBO-niveau geaccrediteerd

Studiebelasting

 • 6 lesuren op één dag
 • docent contacturen: 6
 • zelfstudie uren: 22 uur, bij accreditatie na/bijscholing

Doelstellingen

 • Zelfstandig kunnen werken in een praktijksituatie met Quantum-Allergy Level 2
 • Het begrijpen en kunnen vinden van “andersoortige” verstoringen
 • Het kunnen toepassen van de techniek om fysieke en emotionele klachten te verminderen
 • In staat zijn om principes van Quantum-Allergy Level 2 toe te passen
 • Volgende stap maken in professionalisering
 • In staat zijn om Quantum-Allergy Level 2 in de beroepsuitoefening toe te passen

Kwalificaties

 • aanwezigheid tijdens en deelname aan de oefeningen is vereist voor het certificaat van de workshop. Het certificaat telt mee om aan de voorwaarden voor Quantum-Allergy Practitioner te voldoen.

Studiemateriaal

 • Inbegrepen: syllabus Quantum-Allergy Level 2
 • Aanbevolen: Quantum-Allergy (e)book
 • Optioneel: Basistestdoos, Testdoos 1 en eventueel de Dierentestdoos
 • De materialen kunnen tijdens de workshop aangeschaft worden indien op voorraad
Quantum-Allergy boek en ebook

Quantum-Share

Beschrijving

Tijdens de Quantum-Share Workshop is een vervolg op Quantum-Touch en Quantum-Allergy. Quantum-Share maakt gebruik van een kennisbank met meer dan 200 mindmaps met informatie over o.a. frequenties en methodes.

Inhoud

 • Achtergrond en ontstaan van Quantum-Share
 • Achtergrond en informatie Quantum-Share mindmaps
 • Leren werken met de Quantum-Share mindmaps
 • Uitleg Quantum-Share mindmaps
 • Testen bij jezelf en de ander
 • Informatie en uitleg over de start van de QS behandeling
 • Oefensessies met testen en behandelen
 • Nieuwe technieken ter kennismaking en verrijking
 • Uitwisselen ervaringen
 • Contra-indicaties

Niveau

 • Vereiste vooropleiding: Quantum-Touch Level 1 en Quantum-Allergy Level 1+2
 • Door KTNO en GRO op HBO-niveau geaccrediteerd

Studiebelasting

 • 6 lesuren op één dag
 • docent contacturen: 6
 • zelfstudie uren: 22 uur, bij accreditatie na/bijscholing

Doelstellingen

 • Zelfstandig kunnen werken in een praktijksituatie met Quantum-Share
 • Het kunnen integreren van een veelheid aan healing methodes
 • Het kunnen toepassen van nieuwe methode overstijgende technieken
 • In staat zijn om principes van Quantum-Share toe te passen
 • Volgende stap maken in professionalisering
 • In staat zijn om Quantum-Share in de beroepsuitoefening toe te passen

Kwalificaties

 • aanwezigheid tijdens en deelname aan de oefeningen is vereist voor het certificaat van de workshop. Het certificaat telt mee om aan de voorwaarden voor Quantum-Allergy Practitioner te voldoen.

Studiemateriaal

 • Inbegrepen: syllabus Quantum-Share
 • Optioneel: Online licentie Quantum-Share mindmaps
 • De materialen kunnen tijdens de workshop aangeschaft worden
Quantum-Share mindmaps

Doelgroep Werkdagen

 • De werkdagen zijn verdiepingsdagen om specifieke onderwerpen verder uit te diepen of om onderwerpen te integreren met Quantum-Touch, Quantum-Allergy en Self Created Health.
 • Voor Quantum-Coaches zijn deze dagen uitermate geschikt om als ervaringsdag te gebruiken om nieuwe kennis op te noemen om of kennis te verdiepen. Deze specifieke dagen zijn een extra optie, geen verplichting.
 • Voor beginnende beoefenaars van de methoden of beginnende therapeuten zijn er werkdagen om extra met methoden te werken, indien daar behoefte aan is om de vaardigheid te verdiepen.

Quantum-Coachdag / Werkdag

Beschrijving

Tijdens een Werkdag wordt je kennis aangevuld met verdiepende onderwerpen en technieken, die met Quantum-Allergy en/of Quantum-Touch ingezet kunnen worden.

Inhoud

 • Achtergrond en ontstaan
 • Achtergrond en informatie mindmaps werkdag
 • Leren werken met de werkdag mindmaps
 • Uitleg werkdag mindmaps
 • Testen bij jezelf en de ander
 • Informatie en uitleg over de start van de werkdag behandeling
 • Oefensessies met testen en behandelen
 • Nieuwe technieken ter kennismaking en verrijking
 • Uitwisselen ervaringen
 • Contra-indicaties

Niveau

 • Vereiste vooropleiding: wisselend per werkdag
 • Door KTNO en GRO op HBO-niveau geaccrediteerd

Studiebelasting

 • 6 lesuren op één dag
 • docent contacturen: 6
 • zelfstudie uren: 14 uur, bij accreditatie na/bijscholing

Doelstellingen

 • Zelfstandig kunnen werken in een praktijksituatie met het geleerde
 • Het kunnen integreren van een veelheid aan healing methodes
 • Het kunnen toepassen van nieuwe methode overstijgende technieken
 • Volgende stap maken in professionalisering en innovatie
 • In staat zijn om het geleerde in de beroepsuitoefening toe te passen

Kwalificaties

 • aanwezigheid tijdens en deelname aan de oefeningen is vereist voor het certificaat van de workshop. Het certificaat telt mee om aan de voorwaarden voor Quantum-Allergy Practitioner te voldoen.

Studiemateriaal

 • Inbegrepen: syllabus werkdag
 • Eventuele materialen kunnen tijdens de workshop naar keuze aangeschaft
 • Quantum-Coach dag, voor een ieder die alle Quantum-Coach workshops (QT1+2, SCH, QA1+2, QS) heeft gevolgd en Quantum-Coach is of Quantum-Coach wil worden, optioneel
 • QTouch Spiertesten, geen voorkennis of na Quantum-Allergy 1+2, voor iedereen die het wil leren of nog beter wil leren.

Quantum-Animals

Inhoud

 • Quantum-Animals is een workshop voor cursisten die Quantum-Touch level 1 hebben gevolgd en meer willen weten over het gebruik bij dieren. Op deze dag vertelt de trainer over ervaringen bij dieren, zoals paarden, honden en katten. Je gaat oefenen met Quantum-Touch bij paarden (IJslanders).

Niveau

 • Vereiste vooropleiding: Quantum-Touch Level 1

Studiebelasting

 • 5 lesuren op één dag
 • docent contacturen: 5

Kwalificaties

 • aanwezigheid tijdens en deelname aan de oefeningen is vereist voor het certificaat van de workshop. 2 uren kunnen meegeteld worden voor Quantum-Touch certificatie.

Studiemateriaal

 • Inbegrepen: syllabus

Quantum-Kids

Inhoud

 • Quantum-Kids is een workshop voor kinderen tussen de 6-13 jaar. De trainer leert kinderen op een speelse en leuke wijze hoe ze met eenvoudige technieken zichzelf, anderen en dieren kunnen helpen bij pijn en ongemakken. Aan het einde van deze workshop kunnen kinderen aan hun ouders of grootouders laten zien wat ze geleerd hebben.

Niveau

 • Kinderen van 6-13 jaar

Studiebelasting

 • 2 lesuren op één dag
 • docent contacturen: 2

Kwalificaties

 • aanwezigheid tijdens en deelname aan de oefeningen is vereist voor het certificaat van de workshop.

Studiemateriaal

 • Inbegrepen: syllabus

Padel Course for Coaches Bronze

Inhoud

 • De “Bronze Training Course for Padel Coaches” is het startpunt voor mensen die Padel Coach willen worden of voor Padel Coaches, die een extra dimensie aan hun lessen willen geven via deze bijscholing. De course wordt gegeven door Mauri Andrini van de Hello Padel Academy.

Niveau

 • Nivo B en A spelers

Studiebelasting

 • 18 - 20 uur verdeeld over 3 dagen
 • zowel theorie als praktijk

Kwalificaties

 • De course is internationaal erkend in meerdere landen. De course wordt niet erkend door de KNLTB voor KNLTB-verenigingen in Nederland. Het wordt wel erkend als bijscholing voor gelicentieerde KNLTB-trainers via PO-punten. Er is een afzonderlijk certificaat voor deelname en voor het behalen van de kwalificaties.

Doelstellingen

 • Aan het einde van deze cursus heeft/kan de deelnemer:
 • Begrip van de structuur van de sport (geschiedenis en huidige ontwikkeling van de padelsport, circuits, Top WPT-spelers, internationale instanties).
 • Basiskennis van de WPT-spelers.
 • Kennis van de verschillende rackets.
 • Volledig begrip hebben van de structuur van een padelles.
 • Kennis van het plannen en geven van een gestructureerde les met behulp van de Hello Padel Academy-methode.
 • Basiskennis van tactieken en technieken, en een diepere kennis van de regels van padel.
 • Padel gerelateerde activiteiten constructief en veilig organiseren.

Studiemateriaal

 • Inbegrepen: syllabus, jaarlicentie HPA-platform