Symposium Quantum-Touch

QTouch Trainingen

Verslag Symposium 14 november 2015

Overzicht

Deelnemers

Symposium Quantum-Touch

Een prachtige zaal vol met blije mensen. Er waren cursisten die in 2005 al voor het eerst een workshop bij ons hebben gevolgd, cursisten die afgelopen jaar volop meegedraaid hebben en belangstellenden die nieuwsgierig voor het eerst deelnamen. Er waren een groot aantal therapeuten met een praktijk en velen die de workshops voor zichzelf of hun omgeving volgen. Een mooie mix van mooie mensen in verbinding. We hebben ook vele felicitaties ontvangen van cursisten, die er graag bij hadden willen zijn. Iedereen enorm bedankt! 💜

Presentaties

Sprekers Symposium Quantum-Touch

Deelnemers kwamen uit Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en zelfs uit Canada. De boeiende presentaties werden verzorgd door Marja de Vries over de Wet van Trilling (De Hele Olifant in Beeld ), Karin van Baelen over De Biologische Wetten en Alma Baaij met Mindfulness Yoga, naast onze eigen presentaties over 10 jaar QTouch, over Quantum-Touch en Thermografie. over Quantum-Touch in Kameroen, over Art of Youthing, over Quantum-Touch en Massage en over de nieuwe werkdagen en de benoeming tot Quantum-Coach®.

Team

10 jaar QTouch Trainingen

Instructeursteam Symposium Quantum-Touch

14 november hebben wij een prachtig symposium georganiseerd voor onze cursisten en belangstellenden ter ere van ons 10-jarig bestaan en 10 jaar Quantum-Touch in Nederland. De opkomst was overweldigend 250 deelnemers. Ons complete instructeursteam was aanwezig: Piet Elsinga, Anton Griep, Henny van Straaten, Monique Verhaar, Nancy Kager, Linda Liefting en wijzelf: Yolande van Rosmalen en Linda Menkhorst.

Team

Welkomst team Symposium Quantum-Touch

De deelnemers werden van harte welkom geheten door ons fantastische welkomstteam: Harriët Bergsma, Marleen Kooij, Esther van Summeren, Marieke Ceelaert, Tonia Ris en Cynthia Fekkes, verkoopteam: Maaike van der Linden van Vooren en Claudia Duineveld en onze fantastische personal assistents Lisette Groot en Marjolein de Wit ☕️ Toppers.

Overzicht

10 jaar QTouch

In de afgelopen jaren hebben we veel beleefd. We hebben heel veel workshops gegeven. We hebben zelf veel workshops gevolgd en veel nieuws geleerd. We hebben boeken geschreven: Quantum-Allergy en het Ankertje Quantum-Touch voor iedereen. We zijn vaak naar Amerika geweest om de workshops van Richard te volgen en we hebben Richard meerdere keren naar Nederland gehaald. Genieten dus!

Felicitaties

We hebben diverse felicitatie filmpjes van onze Amerikaanse en Engelse collega’s getoond en een interview met Richard Gordon, die wij onlangs in Los Angeles met hem gemaakt hebben. Wij (Yolande en Linda) hebben Nederland met ons Quantum-Touch enthousiasme op nummer twee in de wereld gezet, tussen Amerika en China in, iets om trots op te zijn.

Presentaties

Marja de Vries - De Wet van Trilling

Marja de Vries Symposium Quantum-Touch

Marja is de schrijfster van de boeken “De hele Olifant in Beeld” en “Samenlevingen in Balans” en weet haar enorme kennis boeiend te presenteren. Zij heeft ons mee de diepte ingenomen over de Wet van Trilling en de Wet van Dynamische Balans, waarbij duidelijk werd wat de invloed was van boosheid en ergernis, de pijn verdragen of overgave. Het principe van Harmonische Resonatie werd prachtig vormgegeven.

Karin van Baelen - Biologische Wetten

Karin van Baelen Symposium Quantum-Touch

Karin verzorgde speciaal voor ons een introductie in de emotionele oorzaken van ziekten aan de hand van de 5 biologische natuurwetten. Karin heeft het boek “Zielsoorzaken van Ziekte” van Björn Eybl naar het Nederlands vertaald. Karin liet ons zien hoe je kunt kijken naar de bijzondere intelligentie van ons lichaam en onze zelfgenezingskracht. Quantum-Touch, Quantum-Allergy en Self Created Health sluiten daar perfect op aan.

Quantum-Touch+ Mindfulness Yoga

Alma Baaij Symposium Quantum-Touch

Alma Baaij heeft samen met alle deelnemers oefeningen gedaan met een combinatie van Quantum-Touch en Mindfulness Yoga. Tijdens haar heerlijke, ontspannende oefeningen hebben we gevoeld, dat Quantum-Touch prachtig geïntegreerd kan worden in Yoga-sessies. En we zijn geïnspireerd om Mindfulness te gebruiken in Quantum-Touch behandelingen.

Quantum-Touch en Thermografie

Thermografie Symposium Quantum-Touch

Samen met Agnes Janssen hebben we interessante experimenten gedaan met Quantum-Touch in combinatie met Thermografie. We hebben foto’s gemaakt van de behandelaar en van de behandelde (de healer). Op deze foto's zie je het effect na 5 minuten behandelen met Quantum-Touch Level 2 (met hartenergie, zonder aanraken) op een been met posttraumatische dystrofie (zie foto).

Kameroen

Kameroen Symposium Quantum-Touch

Yolande is in mei naar Kameroen geweest, samen met Myriam Burg, op uitnodiging van Dr Serge Guengang. Zij hebben daar workshops gegeven, in de kliniek gewerkt en veel mensen aan huis behandeld. Ze zijn nu superberoemd in Kameroen vanwege radio uitzendingen 😄. Yolande liet een groot aantal foto’s zien van deze ervaringen.

Art of Youthing

Linda en Yolande hebben de highlights gedeeld van de nieuwste workshop van Richard Gordon in Los Angeles: Art of Youthing. We hebben met de hele groep een oefening gedaan met de “Big Bubble Techniek”.

Quantum-Touch+ Massage

Massage met Quantum-Touch

Er is heel veel ervaring met het combineren van massage en Quantum-Touch. De aanpak is uitgelegd en geïllustreerd met filmpjes van Gon en Monique Alderlieste en Saskia Bethlehem.

Het filmpje van Ruben Nicolai (die volgens ons Quantum-Touch voordoet bij minister Edith Schippers) laat de kracht en de mogelijkheden zien van massage met Quantum-Touch.

“Bewezen resultaten en aantoonbare werkzaamheid, veilige en goede zorg die werkt” 😉.

Quantum-Coach - Netwerk

Quantum-Coach Symposium Quantum-Touch

We hebben een nieuw concept geïntroduceerd: Quantum-Coach, “een Quantum-Coach helpt je om op Quantum-niveau te veranderen, daar waar jij wilt veranderen.” Veertig therapeuten zijn tijdens het symposium benoemd tot Quantum-Coach. Gefeliciteerd! De reacties waren overweldigend!

Een Quantum-Coach heeft alle workshops bij ons gevolgd, houdt zijn kennis jaarlijks actueel, heeft een praktijk, een website en gebruikt de QTouch methoden actief. Quantum-Coaches vormen een netwerk van therapeuten die graag naar elkaar doorverwijzen.

Voor iedereen komen er volgend jaar werkdagen over onderwerpen zoals spiertesten, scoliose, de biologische wetten, onverklaarbare klachten of geavanceerde QT technieken.

Megagroepshealing

Megagroepshealing Symposium Quantum-Touch

Aan het einde van deze sprankelende dag hebben we samen met de hele groep een groepshealing gedaan, De vraag was: verbind je met elkaar, met een ieder van wie je houdt en met alle mensen op deze aarde. In de healing gebruikten we kleuren, wit licht, chakra’s en healing tot op DNA en energieniveau. Een sprankelende ervaring! Een officieus wereldrecord Quantum-Touch met 250 mensen.

Stands

Stands Symposium Quantum-Touch

Tijdens de inloop en de lunchpauze was er een minibeurs met verschillende stands met prachtige producten.

 • QTouch Trainingen: www.qtouch.nl
 • Edelsteencentrum Kristalijn: www.kristalijn.com
 • Marja de Vries: www.marjadevries.nl
 • Karin van Baelen: het boek Zielsoorzaken van Ziekte
 • Wil en Marret Vonhoff: personare-soundcenter.com
 • Mickey van der Laan met Smovey: www.vitaleveerkracht.nl
 • Truitje Halapiry: “Briefje uit de Hemel” via Automatisch Schrift.
 • Michael van Roon: www.derodute.nl
 • Agnes Janssen: Thermografie, www.blikopgezondheid.eu/nl
 • Alma Baaij: etherische oliën van doTERRA, www.almabaaij.nl

Rien

Rien Schoneveld Symposium Quantum-Touch

Er zijn altijd cursisten die niet luisteren als we vragen of ze geen cadeau willen geven 😉. Als clown verkleed overhandigde Rien Schoneveld een prachtig cadeau, waarbij hij zijn dank namens alle deelnemers van het symposium uitsprak.

Reacties

Reacties Symposium Quantum-Touch
 • "Wat een indrukwekkende dag. Je weet niet wat je overkomt, zoveel nieuwe mogelijkheden. Je moet dit zelf mee maken. En wat een sfeer wat wij samen hebben gebouwd.”
 • “Ik heb diep respect voor wat Linda en Yolande en team hebben opgebouwd in 10 jaar tijd, en ik ben dankbaar dat ik daar deel van mag uitmaken.”
 • “Wat een super dag! Topsprekers! Het smaakt naar meer. Hartelijk bedankt iedereen, in het bijzonder Linda en Yolande en superteam! Tot gauw weer!"
 • “Wat hebben jullie een geweldig symposium neergezet. Zo mooi om te zien hoe jullie iedere keer weer in staat zijn om ideeën om te zetten in praktische no-nonsense aanpakken en innovatieve concepten. Heerlijk om te ervaren. En fantastisch hoe jullie er dan ook in slagen om zoveel mensen te laten delen. Walk your talk, daar zijn jullie zo goed in."
 • Wat heb ik genoten van de hele dag en wat een goede sprekers. Ik ben opnieuw "de hele olifant in beeld" aan het lezen en ben heel benieuwd naar het tweede boek, dat ik zaterdag heb gekocht. Wat zou het mooi zijn om de wet van trilling te kunnen toepassen op alle ellende die nu in de wereld plaatsvindt. Op kleine schaal probeer ik positieve liefdesenergie uit te stralen. En alle kleine beetjes maken toch ook één grote positieve bubbel.
 • Ik heb geen foto’s kunnen maken, omdat ik alleen maar bezig ben geweest met luisteren en genieten.

Foto's

Fleur Groot en Leentje Veldman
Linda Menkhorst en Claudia Spit
Martin van der Star
Frans Bouwmeister en Anton Griep
Yolande van Rosmalen en Els van Wissen
Milly Scott

Bedankt en tot ziens!

Klik hier voor de agenda