eerste instructeurs in Nederland

QTouch Trainingen

Vul je emailadres in voor
de gratis nieuwsbrief!

NEW Boost je immuunsysteem

Quantum-Touch Energy Boost Mini-workshop
De Quantum-Touch Energy Boost is een 2 uur durende mini-workshop, die je ONLINE kunt volgen. Je leert in deze mini-workshop hoe je helende energie kunt genereren voor jezelf, familie, vrienden en huisdieren. Dit is een kennismaking met Quantum-Touch. Quantum-Touch verbindt technieken voor ademhaling en lichaamsbewustzijn om je te helpen de trilling in je eigen lichaam en handen te verhogen.

Dit zijn eenvoudige oefeningen, die iedereen gemakkelijk kan doen. Iedereen kan dit van nature. In deze mini-workshop leer je hoe je dat bewust kunt doen. Je kunt deze energie gebruiken om je immuunsysteem te versterken, je emoties in balans te brengen en stress te verlichten. Je kunt direct voelen welk verschil deze technieken maken. Je kunt het voor jezelf toepassen en je kunt er anderen mee helpen, zoals familie, vrienden en huisdieren.

Wij zijn gecertificeerde Quantum-Touch Instructeurs. We begeleiden je bij de oefeningen en geven antwoord op je vragen. Deze mini-workshop is een introductie van wat een volledige Quantum-Touch Workshop kan bieden.

QT Energy Boost mini-workshop

Quantum-Touch Level 1 Workshop
De 2-daagse Quantum-Touch Level 1 Workshop, genezen met je handen, is een enorme verrijking voor iedereen. Deelnemers raken vaak zo enthousiast dat ze Quantum-Touch dagelijks gaan gebruiken voor zichzelf en anderen. Als je ervaart hoe natuurlijk en verbazingwekkend krachtig Quantum-Touch is, dan wil jij het ook elke dag toepassen.

Als je Quantum-Touch eenmaal hebt geleerd, is het een leven lang van jou. Het is geweldig om te weten dat je iets van enorme waarde hebt, dat je voor jezelf en anderen kunt doen. Je kunt het live gebruiken of het op afstand aanbieden voor dierbaren, die misschien ver weg zijn.

Zorgverleners en therapeuten, die Quantum-Touch geleerd hebben, geven aan dat Quantum-Touch een enorme aanwinst is voor hun praktijk en dat ze positief verrast over de behaalde resultaten. Ook beginners kunnen Quantum-Touch in 2 dagen leren.

Wat leer je?

Deze workshop is voor IEDEREEN. Geen vooropleiding vereist. Online of live, indien mogelijk.

Bewustzijn van energie
Hoe meer je je bewustzijn kunt openen voor het ervaren van energie, hoe gemakkelijker het zal zijn om jezelf, je familie, vrienden en dieren te helpen.

Het genereren van energie
Quantum-Touch gebruikt INTENTIE, AANDACHT en ADEMHALING om Levenskrachtenergie te genereren. 

Energy Boost voor jezelf
Leer hoe je de oefeningen voor energiebewustzijn en het genereren van energie kunt gebruiken om je immuunsysteem te versterken en je lichaam te helpen helen.

Energy Boost om anderen te helpen
Leer hoe je de oefeningen voor energiebewustzijn en het genereren van energie kunt gebruiken om je vrienden, familie en huisdieren te helpen.

Reacties na de workshop

Binnenkort geven we de eerste mini-workshop

Quantum-Touch Ankertje
Quantum-Touch Level 1 boek