Problemen met het menu?

Facebook Twitter Google Plus EnglishGratis nieuwsbrief:

E-mail:
Voornaam:
Achternaam:

QUANTUM-TOUCH IN VOGELVLUCHT
"Quantum Touch is een veelbetekenende doorbraak in heling door middel van je handen een essentiële en onschatbare techniek voor ieder mens, therapeut of leek."
-- Alternative Medicine Magazine
 
"Quantum Touch lijkt de eerste techniek te zijn die ons werkelijk in staat stelt om healers te worden."
-- Dr. C. Norman Shealy, M.D., Ph.D.
 
"Quantum Touch is een opmerkelijk effectieve en gemakkelijk te leren methode waarmee je krachtige helende energie kan genereren."
-- Dr. William S. Eidelman, M.D.
"De kracht van het uitlijnen van botten en wervels"

"Toen we voor de allereerste keer de ruggengraat van een client met scoliose "uitlijnden" -in slechts één uur- konden we onze ogen niet geloven.

Laten we eerlijk zijn, healingen zoals deze zijn medisch gezien onmogelijk. Wat nog verbazingwekkender is, is dat elke keer als wij Quantum Touch gebruiken, botten als het ware terugsmelten in hun oorspronkelijke stand, pijn verdwijnt, ontstekingen verminderen en, in feite, alle helingsprocessen in het lichaam versnellen.

Natuurlijk is niet elke heling zo wonderbaarlijk als deze, van de scoliosepatient, maar er gebeuren regelmatig wonderen.

Pijn die al jaren bestaat, verdwijnt soms spontaan binnen een half uur, Schouderproblemen die normaal gesproken ruim een jaar duren voordat ze opgelost zijn, verbeteren in één tot enkele sessies. Onze studenten, van wie de meeste geen enkele eerdere ervaring met healing hebben, behalen spectaculaire resultaten. Ze kunnen het bijna niet geloven, maar het gebeurt iedere keer opnieuw. Quantum Touch heeft werkelijk de kwaliteit om wonderen te laten gebeuren."
-- Richard Austin, Directeur
Austin Center for Life and Spirit

Welke roos heeft een Quantum Touch behandeling gehad?

Terri, kreeg een prachtige bos rozen op maandag. Op woensdag hadden we een hele dag met behandelsessies. Terri nam één van haar rozen mee als cadeautje voor mijn vrouw, Fern.

Fern behandelde de vaas, gevuld met water, met Quantum Touch, zette de roos erin en behandelde het nog een keer, met de krachtige ademhalingstechnieken en bodysweeps. De zondag daarna hadden we onze wekelijkse bijeenkomst om vier uur 's middags. Teri bracht haar bos rozen mee om op ons altaartje in de tuin te zetten. Fern zette haar roos erbij. Aan het einde van de samenkomst, toen de vaas met rozen de hele middag in de stralende zon had gestaan, waren Terri's rozen flink verwelkt en Ferns roos stond nog prachtig overeind!

Dominee Dennis Alexander, St. Petersburg, FL

"Een vriendin had al een jaar last van een open plekje op haar voorhoofd en ze was er van overtuigd dat ze huidkanker had. Ik behandelde haar 20 minuten en de volgende dag was het plekje opgedroogd; ik behandelde haar weer een minuut of 20 tot 30. Na een paar dagen werd het een korstje en viel het eraf.

Een paar maanden later had dezelfde vriendin een plekje op een moedervlek op haar been. Deze keer was ik zo slim om er een foto van te maken. Ze dacht zelf dat het een melanoom was, maar zag de noodzaak er niet van in om hiervoor naar de dokter te gaan als het "door een Quantum Touch behandeling toch wel zou verdwijnen", en dat gebeurde dus ook.
-- Richard Gordon

 

Agnes scheefstand Quantum-Touch Workshop

Bij zwangere vrouwen zal de behandeling van scheefstand in de heupen er zeker toe bijdragen dat er een verminderde kans op complicaties bij de geboorte is.

Iedereen kan dit leren; het zijn meestal slechts kortdurende behandelingen waarbij de behandelaar zijn of haar handen heel zacht op de te behandelen gebieden neerlegt. Binnen een paar minuten kan er een enorme verandering optreden. Vooral bij acute klachten werkt Quantum Touch heel snel, maar ook bij oude, soms tientallen jaren geleden opgetreden kwetsuren en scheefstanden, kan Quantum Touch voor enorme verlichting en herstel zorgen!

"Zelfs schedelbeenderen kunnen hun oorspronkelijke plek weer innemen. Eigenlijk zouden alle pasgeboren baby's een Quantum Touch behandeling moeten ondergaan om de negatieve effecten van de geboorte teniet te doen"

Yolande van Rosmalen, kinesioloog en Quantum Touch trainer te Alkmaar.

Deze rntgen foto's zijn van een jonge vrouw, die erg gestresst was op de dag waarop deze foto's genomen werden. Dr. Parr D.C. nam deze foto's en trok er de lijnen op di je ziet en mat het percentage scheefstand. Als je goed kijkt zul je zien dat het verschil vr en na een Quantum Touch behandeling duidelijk zichtbaar is.

 

Een studie naar de mogelijkheid van het behandelen van scoliose, door Richard Austin, gecertificeerd Quantum Touch Instructor, oprichter van het Austin Center for life and spirit:

Hier is het zichtbare bewijs hoe we kunnen veranderen door de kracht van de levensenergie zelf. We kunnen healen op fenomenale niveaus. Gerry kwam bij ons in de praktijk met een enorme bocht in haar ruggengraat, we noemen dat ook wel scoliose. Hier vind je het visuele bewijs dat haar ruggengraat enorm transformeerde door Quantum Touch behandelingen, zonder enige fysieke manipulatie.

Wees je bewust dat Quantum Touch niet alleen de botten en wervels "uitlijnt" maar ook voor veranderingen zorgt op alle niveau's. Als zo'n transformatie op fysiek niveau zichtbaar is, stel je dan eens voor wat er op diep cellulair en moleculair niveau gebeurt.Quantum Touch stelt je in staat om healing toe te passen op allerlei niveaus. Op de foto's die je hierboven ziet hebben we een lijn getrokken langs de wervelkolom zodat je de bocht beter kan zien. We hebben ook de originele foto's erbij gezet zodat je kan zien hoe het er echt uitziet. Deze healing duurde slechts één uur. Het komt vaker voor dat het lichaam zo snel reageert maar er zijn regelmatig ook meerdere behandelingen nodig, dat heeft met allerlei aspecten te maken maar vooral met de zelfgenezingskracht van de behandelde persoon. Het is sowieso een wonder dat deze veranderingen k unnen plaatsvinden, zonder orthopedische corsetten en andere fysieke hulpmiddelen; in één of meerdere behandelingen (voor scoliose ligt dat gemiddeld ergens tussen de 1 en de 15 keer).

Klik hier voor het volledige verhaal op Richard Austin's website.

Soms, bij sommige chronische condities, duurt het een flink aantal behandelingen voordat je verbetering ziet. Op deze foto zie je de rug van een 72-jarige vrouw die een scoliose heeft overgehouden nadat ze polio kreeg op haar zestiende. Na drie maanden regelmatig verbeterd en zijn haar klachten verminderd. Ze is nog niet volledig genezen, maar ze is nu al tevreden over de resultaten.

"Al na een paar uurtjes les, op de eerste dag van de workshop, was ik uitermate verrast dat botten en wervels zich inderdaad onder mijn handen uitlijnden, zonder dat ik daar fysiek iets voor deed.

 

Het is zo simpel dat ik het bijna niet kon geloven. Meteen n de cursus dacht ik: dit wil ik aan heel Nederland door gaan leren.en nu is het zover; de eerste Nederlandse workshops zijn georganiseerd en heel veel enthousiaste cursisten zijn net zo verbaasd als ik wasen nog steeds ben!"

Yolande van Rosmalen, de eerste Quantum Touch trainer in Nederland, geeft workshops in samenwerking met Linda Menkhorst.

Een onderzoek over kromme benen, door Terri Negri, gecertificeerd Quantum Touch trainer.

Sally voor de behandeling
Vijf minuten voor ik wilde beginnen met een Quantum Touch lezing in Chicago's Transitions Boekenwinkel, ontmoette ik een moeder met een klein dochtertje, Sally. Ze wilde weten of ik iets met de kromme beentjes van haar dochter zou kunnen doen. Haar knietjes stonden ver uit elkaar tijdens het staan dus ik zette haar op een stoel en werkte een minuut of 5 aan haar heupjes. Ze was heel rustig en afwachtend; het leek wel of ze voelde dat ik haar graag wilde helpen. Na 5 minuten vroeg ik Sally's moeder of ze wat met Sally wilde gaan rondlopen in de boekenwinkel waar we waren, om alles te laten "integreren".

Tijdens mijn lezing nam de moeder het woord en zei: "Ik wil dat jullie dit allemaal zien!" Ze vertelde over de kromme knietjes van haar dochter. De knietjes waren z krom dat ze heel veel pijn had bij het lopen en dat het zelfs pijnlijk voor haar, als moeder, was om haar dochter zo te zien lijden tijdens het lopen. Ze had regelmatig zeer pijnlijke fysiotherapiebehandelingen gehad zonder dat er zichtbaar positief resultaat behaald was.

Achter in de boekenwinkel hing een ketting tegen de deur. Vr de korte Quantum Touch behandeling kon Sally er absoluut niet bij en haar moeder had tegen haar gezegd dat ze er misschien bij zou kunnen als ze één jaartje ouder was, en dus groter. Maar, vervolgde Sally's moeder, net reikte ze er weer naar en toen ze zich uitstrekte kon ze er gemakkelijk bij!

Sally's moeder én de oma, die ook mee was, waren zichtbaar aangedaan. Het publiek klapte enthousiast en sommigen hadden na dit verhaal zelfs tranen in hun ogen.

In de verdere behandelingen van Sally bleven haar knietjes keurig recht. Ik heb al vaak opzienbarende veranderingen meegemaakt met Quantum Touch, maar helaas kan je niet overal duidelijke foto's van maken om het te documenteren f heb je je fototoestel niet bij je.

Sally na de behandeling
Terry Negri, gecertificeerd Quantum Touch Instructeur
terry@quantumtouch.com

 • Uitstekende resultaten met baby's, dieren en mensen onder algehele narcose.

  "Mijn paard was kreupel omdat er iets mis was gegaan bij het vernieuwen van zijn hoefijzers. Na één Quantum Touch behandeling was er niets meer te bemerken van zijn klachten!"

  --Aranka, Alkmaar.

  Het verhaal van Teddy

  In deze goed gedocumenteerde casus, gaat het over Teddy, een baby die 13 weken te vroeg werd geboren, met een foetaal alcohol syndroom. Teddy was eveneens verslaafd aan amfetamines, door het drugsgebruik van zijn moeder, en had verscheidene aangezichts- vergroeiingen.

  Hij werd geadopteerd door een gezin, waarvan alle leden bekend waren met Quantum Touch en werd elke dag met deze methode behandeld. Toen hij één jaar oud was werd hij onderzocht en was er niets meer te bemerken van aangezichtsafwijkingen, hij was precies groot genoeg, zijn ontwikkeling was boven het gemiddelde en er waren absoluut geen tekens van verslaving aanwezig.

  Nu is Teddy 4 jaar oud. Als een kindje bij hem op school valt en zichzelf bezeert omhelst Teddy hen altijd en zegt "ik zal wat kleurtjes in je stoppen", zodat ze weer opknappen.

  Vr zijn tweede verjaardag liep Teddy al op familieleden af, lokaliseerde hun pijn en behandelde ze. Als de pijn over was, liep hij weer verder.

  Toen hij drie was speelde hij met "de kleurtjes van het licht" en vertelde hij hoe heet zijn handjes waren.'s Nachts als hij in bed lag kon hij vertellen welke kleur licht er uit zijn familieleden scheen.

  Terwijl Teddy groeit, zijn mogelijkheden verkent en ontwikkelt, staan wij vol verwondering aan zijn zij om te zien waar zijn levensweg hem brengt.

  Tegenwoordig speelt hij met zijn grote, zestienjarige zus, het spelletje "het licht zien". Hij gebruikt zijn positieve energie bijna nonchalant voor een ieder die het nodig heeft. Zijn begrip en compassie van anderen ontwikkelt met de dag. Hij is opgegroeid tot een gelukkig, gebalanceerd mensenkind.

  Terry Negri, Quantum Touch Instructeur

   

 • Emotionele en psychlogische condities reageren goed op Quantum Touch.

  Paniekaanvallen verdwijnen meestal snel met een QT behandeling en ik heb verhalen gehoord dat QT goede resultaten heeft gegeven bij MPD (meerdere persoonlijkheden stoornis) en bij OCD (.).

  Levenskrachtenergie kan ervoor zorgen dat je emotioneel in balans komt en het zorgt vaak voor snelle en krachtig veranderingen in emotionele storingen. Vaak is iemand die erg pijnlijke emoties ervaart binnen 15-30 minuten weer in balans.

 • Ontspanning-, meditatie- en slaapverbetering.

  Binnen 2-7 minuten beginnen de meeste mensen met hun ogen te draaien, vooral tijdens een behandeling van het hoofd, terwijl ze liggen. Ze voelen zich vaak erg ontspannen, alsof ze in slaap vallen. Ik heb gehoord dat er in de psychologie literatuur gezegd wordt dat er niets is waardoor mensen z snel in slaap kunnen vallen, behalve misschien als ze zwaar depressief zijn of na het toedienen van een narcose. Veel mensen hebben het gevoel alsof ze supersnel in de diepste meditatie ooit belanden. Anderen kunnen, n een QT behandeling eindelijk voorstellen wat meditatie betekent!

 • Afstandsbehandelingen.

  Ook afstandsbehandelingen met QT werken fantastisch! Dr Norman Shealy heeft een test ontwikkeld die hij jarenlang gebruikt heeft voor mensen die bekend staan als hele bijzondere helers. Hij had ontdekt dat op het EEG van de behandelde personen duidelijke veranderingen te zien waren tijdens de afstandshealing van deze "superhealers", zelfs als de mensen zich niet eens bewust waren van het feit dat er iemand met hen bezig was.

  Hij heeft deze test vele malen herhaald en iedere keer was het overduidelijk dat de EEG's absoluut veranderden.

 • Herstel van gedeformeerde of gebroken botten.

  Dit fenomeen hebben we een aantal keer meegemaakt. Timothy Hurst had een meervoudige breuk in zijn onderarm. Toen het gips werd verwijderd had hij een banaanvormige bocht in zijn onderarm. Na één behandeling was de bocht bijna verdwenen.

  Dominee White Squirrel had een heftig ongeluk meegemaakt en hield daar een gebogen dijbeen aan over. Haar dokter wilde het bot opnieuw breken en zetten. Gelukkig bleek dat niet nodig: na een QT behandeling was het dijben weer recht en had ze er absoluut geen last meer van. Soms zie je zelfs spontaan herstel van gebroken botten"

  Natasja Barneveld: Mijn dochtertje Kelly had een vervelend ongeluk op de trampoline gehad en ze had daarbij een flinke scheur in haar dijbeenbot opgelopen. De dokter had gezegd dat het herstel wel een aantal weken zou duren. Bij de tweede controle, toen Kelly drie QT behandelingen had gehad, was alles weer in orde!

 • "Het meest aparte wat ik heb meegemaakt is toen ik de arm van mijn moeder behandelde, die ze 60 jaar geleden gebroken had. Het herstel is niet goed gegaan en ze had een standafwijking van de onderarm die als het ware de verkeerde kant op boog en naar links uitgedraaid was, ongeveer 30 graden scheef én er zat een dikke bult in haar elleboogholte, waar ze erg veel pijnlijke last van had. Na de bijzondere behandeling, waarin het voor ons beiden voelde alsof er een vulkaanexplosie onder mijn handen plaatsvond, was de pijnlijke bult voor tweederde geslonken, de pijn was veel minder én de scheefstand was gehalveerd!

  Tijdens de behandeling voelde ze andere pijnplekken opkomen, zoals haar hoofd en enkel; dit waren, net als haar arm, de lichaamsdelen die ze tijdens dat ongeluk ook erg bezeerd had.
  --Yolande van Rosmalen, Quantum Touch trainer en kinesioloog, Alkmaar

  Hieronder zie je foto's van Rebecca, die al 6 jaar een flinke scheefstand van haar onderbenen had, gerelateerd aan haar M.S klachten.

  Zij werd op een workshop door één van de cursisten behandeld en na een enkele behandeling herstelde haar benen spontaan. Af en toe komen deze, zeer spontane "herstelwonderen" voor!

  Quantum Touch is een belangrijke vaardigheid om te leren en te gebruiken.

  We weten zeker dat Quantum Touch jouw leven zal verbeteren én de levens van alle mensen om je heen. Dit is zo'n gemakkelijke en effectieve methode; je zult er de rest van je leven profijt van hebben.