Inschrijfformulier QTouch Trainingen

Velden met een * zijn verplicht, rest is optioneel


Persoonsgegevens


Bereikbaarheid


Welke workshops heb je al gevolgd?


Inschrijven voor *

klik eerst de eerder gevolgde workshops aan, zodat alle workshops die je kunt volgen, getoond worden met de juiste prijzen.

Kijk eventueel voor een combinatiekorting hieronder.

Vereiste voorkennis Werkdag Biologische Wetten: QT of SCH. Vereiste voorkennis Quantum-Coachdag 10:30-15:30 uur: alle QTouch workshops (excl. animals)

Korting is van toepassing als je dezelfde werkdag nogmaals volgt.
Voor de Quantum-Coachdag is geen korting van toepassing.

QT1
QT2
SCH
QA
QA
Werkdag
Quantum-Animals
Quantum-Kids
Inloop

Overig


QTouch Trainingen gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om per email contact met je op te nemen en indien gewenst om updates en relevante informatie betreffende onze diensten aan te bieden.

We gebruiken YMLP om onze nieuwsbrieven te versturen. Door hierboven te klikken en dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan YMLP voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van YMLP.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke email die je van ons of Quantum-Touch Inc. ontvangt, of door contact met ons op te nemen via mail@qtouch.nl. Door hierboven te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Klik hier om de Privacy Policy te lezen.

Bij afronding van de workshop worden de gegevens aan Quantum-Touch Inc. doorgegeven ivm kortingen in de toekomst en ivm certificatieprogramma’s.


Selecteer minimaal 1 workshop om je in te schrijven.